ΕΛΛΑΔΑ

Ξύπνησε από το κώμα το «κορίτσι με το τατουάζ» που βρέθηκε βιασμένο στο Ζεφύρι

ξύπνησε-από-το-κώμα-το-κορίτσι-με-το-τα-750184

Ξύπνησε από το κώμα το «κορίτσι με το τατουάζ» που βρέθηκε βιασμένο και πεταμένο στο δρόμο στο Ζεφύρι. Η ίδια που δεν μπορεί ακόμη να μιλήσει, φέρεται να έχει απαντήσει με σημείωμα στους αστυνομικούς ότι είναι ελληνίδα. Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το Star η κοπέλα φέρεται να έχει αναγνωρισθεί από τη γιαγιά και την αδελφή τη.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι δύο γυναίκες αναγνώρισαν την κοπέλα από τη φωτογραφία που είχε βγει στη δημοσιότητααπό την τηλεόραση του Star και από το τατουάζ που έφερε. Κατά τις ίδιες, πάντα, πληροφορίες, το θύμα κάνει χρήση ναρκωτικών τα δύο τελευταία χρόνια, ενώ είχε εξαφανισθεί από το σπίτι της στους Αγίους Θεοδώρους περίπου μια εβδομάδα πριν εντοπισθεί στο Ζεφύρι.

Σύμφωνα με πηγές της Ελληνικής Αστυνομίας, στον οργανισμό της γυναίκας βρέθηκαν ναρκωτικές ουσίες που οδηγούν στο συμπέρασμα είτε ότι είχε κάνει η ίδια χρήση ναρκωτικών, είτε ότι της τα χορήγησαν οι δράστες ώστε να μην μπορεί να αντισταθεί.

Το θύμα εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο Γενικό Κρατικό της Νίκαιας και δεν φέρεται να φέρει εξωτερικές κακώσεις, ενώ σύμφωνα με το πόρισμα του ιατροδικαστή έφερε κακώσεις στα γεννητικά όργανα, ενώ οι πληροφορίες λένε πως λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης θα παραμείνει αρκετές ημέρες διασωληνωμενη.

Οι εκτιμήσεις της αστυνομίας είναι πως οι δράστες μετέφεραν την άτυχη γυναίκα από άλλο σημείο στο Ζεφύρι, όπου και την εγκατέλειψαν.

Την κοπέλα είχαν βρει περαστικοί από κεντρικό δρόμο στο Ζεφύρι αναίσθητη και ιδιαίτερα ταλαιπωρημένη.
Αμέσως κάλεσαν τις Αρχές καθώς η γυναίκα δεν ανταποκρινόταν. Αστυνομία αλλά και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έσπευσαν στο σημείο και ασθενοφόρο μετέφερε την γυναίκα στο νοσοκομείο.

[protothema.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου