ΕΛΛΑΔΑ

Βίντεο: Η στιγμή της αποκόλλησης του βράχου στο Ναυάγιο της Ζακύνθου

βίντεο-η-στιγμή-της-αποκόλλησης-του-βρ-753165

Εικόνες που προκαλούν σοκ από την αποκόλληση βράχου στην Ζάκυνθο και στην περίφημη παραλία Ναυάγιο, την στιγμή που βρίσκονταν σε αυτήν εκατοντάδες τουρίστες από διάφορα μέρη του κόσμου, κάνουν τον γύρο του πλανήτη, μέσω αναρτήσεων στα social media, που κάνουν αυτόπτες μάρτυρες.

Σε αρκετά από αυτά απεικονίζεται η στιγμή που βράχια πέφτουν στην παραλία, σε απόσταση αναπνοής» από ανθρώπους που είχαν ξαπλώσει στην παραλία και οι οποίοι είδαν τα βράχια να πέφτουν «επάνω τους».

Σε άλλα βίντεο αποτυπώνονται ο τρόμος των εκατοντάδων ανθρώπων που βρίσκονταν στην περιοχή, αλλά και οι βάρκες οι οποίες αναποδογύρισαν από το κύμα που προκάλεσε η πτώση του πέτρινου όγκου.

Το αναποδογύρισμα των σκαφών προκάλεσε αναστάτωση, καθώς δεν ήταν σαφές αν και πόσοι άνθρωποι μπορεί να βρέθηκαν ξαφνικά στο νερό, ενώ συναγερμός σήμανε από την πρώτη στιγμή για τρεις αγνοούμενους, οι οποίοι γρήγορα εντοπίστηκαν σώοι μεν, ελαφρά τραυματίες δε, όπως και άλλοι 4 άνθρωποι.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Rock slide @ shipwreck beach. Thankfully no one is hurt. Destroyed 2 small ⛵ though. #rickslide #rockfall #shipwreckbeach #justhappened

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nathelie Meng (@nathelie0521) στις 13 Σεπ, 2018 στις 4:10 πμ PDT

Πηγή: ant1news.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου