ΕΛΛΑΔΑ

Συνελήφθη Ελληνίδα μητέρα στα σύνορα που έκρυβε το δύο μηνών μωρό της σε σάκο

συνελήφθη-ελληνίδα-μητέρα-στα-σύνορα-754137

Η σύλληψη της μητέρας στο τελωνείο των Ευζώνων στο Κιλκίς, προκαλεί αίσθηση. Η 33χρονη γυναίκα προσπάθησε να φέρει από τα Σκόπια στην Ελλάδα το νεογέννητο μωρό της, κρύβοντάς το μέσα σε ένα σάκο ταξιδίων!

Η νεαρή γυναίκα συνελήφθη το πρωί της Δευτέρας (10-09-2018) στο τελωνείο των Ευζώνων και η επιβεβαίωση της υπόθεσης από τις αρχές προκαλεί συζητήσεις. Έκπληκτοι κατά τη διάρκεια του ελέγχου οι υπάλληλοι του τελωνείου είδαν μέσα στο σάκο της 33χρονης ότι βρισκόταν ένα μωρό, μόλις 2 μηνών.

Η γυναίκα, η οποία μένει στα Σκόπια με τον σύντροφό της, είχε γεννήσει εκεί το παιδί και προσπάθησε να το μεταφέρει στην Ελλάδα σε συγγενικά της πρόσωπα. Κατά τον έλεγχο προέκυψε επίσης ότι σε βάρος της εκκρεμούσε καταδικαστική αποφάση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με την οποία της επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 3 ετών, για το αδίκημα της κλοπής.

Η 33χρονη, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες είναι χρήστης ουσιών, συνελήφθη από αστυνομικούς του αστυνομικού Τμήματος Παιονίας. Το βρέφος, τη στιγμή που συνελήφθη η νεαρή γυναίκα, δόθηκε στη γιαγιά του, που βρισκόταν στο τελωνείο. Η διερεύνηση της υπόθεσης συνεχίζεται με στόχο να πέσει άπλετο φως.

Προσπάθησε να αποφύγει τον έλεγχο

Φτάνοντας το μεσημέρι της περασμένης Δευτέρας στα σύνορα, η ελληνικής καταγωγής γυναίκα φέρεται να προσπάθησε να αποφύγει τον διαβατηριακό έλεγχο, αλλά όταν οι τελωνειακοί υπάλληλοι προέβησαν στην προβλεπόμενη διαδικασία, έκπληκτοι διαπίστωσαν ότι κουβαλούσε σε ταξιδιωτικό σάκο ένα βρέφος, ηλικίας μόλις δύο μηνών. Η ίδια φέρεται να διέμενε τον τελευταίο καιρό στη γειτονική πΓΔΜ, όπου και έφερε στον κόσμο το παιδί της.

Σύμφωνα με πληροφορίες η μητέρα δήλωσε αρχικά άγνοια για το γεγονός πως μέσα στο σάκο που κρατούσε βρισκόταν το μωρό της. Στο τελωνείο έφτασαν μέσα σε λίγα λεπτά αστυνομικοί και πλέον η υπόθεση περνάει στα χέρια της δικαιοσύνης, που καλείται να ξετυλίξει το κουβάρι από την αρχή για να φωτίσει τις άγνωστες πτυχές της υπόθεσης.

Πηγή: voria.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου