ΕΛΛΑΔΑ

Οδηγός ταξί βρήκε πορτοφόλι γεμάτο λεφτά και το παρέδωσε

οδηγός-ταξί-βρήκε-πορτοφόλι-γεμάτο-λε-757332

Μαθήματα τιμιότητας παρέδωσε ένας οδηγός ταξί, ο οποίος βρήκε στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου του ένα πορτοφόλι γεμάτο λεφτά και το επέστρεψε χωρίς δεύτερη σκέψη στον κάτοχό του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Parakritika.gr, όλα συνέβησαν το βράδυ της Τετάρτης. Ειδικότερα ο συγκεκριμένος οδηγός ταξί παρέλαβε πελάτες από το αεροδρόμιο των Χανίων με προορισμό ξενοδοχείο στον Πλατανιά.

Αφού έφτασε εκεί κι άφησε τους τουρίστες, επέστρεψε στο αεροδρόμιο για να περιμένει στην πιάτσα την επόμενη κούρσα. Τη στιγμή λοιπόν που καθάριζε το αυτοκίνητό του, είδε στο πίσω κάθισμα ένα πορτοφόλι, που περιείχε πάνω από 1.200 ευρώ, αλλά και πολλές κάρτες.

Ο οδηγός ταξί επικοινώνησε άμεσα με τον πρόεδρο του Σωματείου Ιδιοκτητών Αυτοκινήτων Ταξί Νομού Χανίων, Ηλία Καραπατάκη, αναφέροντάς του ότι βρήκε το πορτοφόλι και πως θα έφευγε από την πιάτσα στο αεροδρόμιο για να επιστρέψει στο ξενοδοχείο και να παραδώσει το πορτοφόλι στον ιδιοκτήτη του.

Ο ίδιος δεν θέλησε να πει οτιδήποτε για την αντίδραση του τουρίστα μόλις παρέλαβε το πορτοφόλι του, ωστόσο, η ιδιοκτήτρια του ξενοδοχείου στην περιοχή του Πλατανιά πήρε και ευχαρίστησε τον κ. Καραπατάκη για την ενέργεια του συναδέλφου του.

«Το έχουμε ξαναπεί. Στο επάγγελμά μας υπάρχουν και τα καλά και τα κακά. Προσπαθούμε να μετριάσουμε όλες τα άσχημα, αλλά και να αναδεικνύουμε τα καλά. Όπως την ενέργεια του συναδέλφου μας, του κ. Κρατσάκη! Δεν υπάρχει ούτε μία περίπτωση στα Χανιά να έχει βρει κάτι συνάδελφος και να μην το έχει επιστρέψει. Οφείλω να συγχαρώ τον Μανώλη για την πράξη του και να διαβεβαιώσω τους συμπολίτες μας ότι οι ταξιτζήδες στα Χανιά προσπαθούμε για το καλύτερο δυνατό! Καμιά φορά κάνουμε και τα λάθη μας, όπως ο συνάδελφος που πάρκαρε σε θέση ΑμΕΑ, αλλά κοιτάζουμε να περιορίσουμε τα κακώς κείμενα», δήλωσε στο Parakritika.gr ο κ. Καραπατάκης.

Πηγή: parakritika.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου