ΕΛΛΑΔΑ

Βαρυποινίτης επιχείρησε να αποφυλακιστεί όπως ο Φλώρος

βαρυποινίτης-επιχείρησε-να-αποφυλακ-758752

«Φάμπρικα» πλαστών ιατρικών γνωματεύσεων για αποφυλακίσεις, φέρνει στο φως η υπόθεση του Αριστείδη Φλώρου.

Οπως όλα δείχνουν η υπόθεση Φλώρου άνοιξε τον ασκό του Αιόλου για να ερευνηθούν και άλλες περιπτώσεις αποφυλακίσεων για λόγους υγείας (αναπηρία άνω του 67%) προκειμένου να διερευνηθεί η τυχόν ύπαρξη κυκλώματος.

Οι εισαγγελείς διαφθοράς, στρέφουν την έρευνά τους προς πάσα κατεύθυνση, από τα κρατικά νοσοκομεία και τις επιτροπές του ΚΕΠΑ, το νοσοκομείο Κορυδαλλού, ακόμη και τους δικηγόρους που χειρίστηκαν την αίτηση αποφυλάκισης του Αριστείδη Φλώρου.
Οπως αποκάλυψε ο ΣΚΑΪ, βαρυποινίτης -από τους πιο σκληρούς του συνδικάτου εγκλήματος – επιχείρησε να αποφυλακιστεί με τον ίδιο τρόπο και μέσω ΚΕΠΑ όπως ο Αριστείδης Φλώρος και μάλιστα τρεις φορές.

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ ο συγκεκριμένος βαρυποινίτης που κυκλοφορεί ακόμα και εντός των φυλακών με προσωπική ασφάλεια, το 2015 έφερε γνωμάτευση από το ΚΕΠΑ με αναπηρία 60%, το 2016 εμφάνισε πάλι με εξετάσεις ποσοστό αναπηρίας 81% και το 2017 τον θέλει να έχει ποσοστό αναπηρίας 85%.

Όταν η υπόθεση έγινε γνωστή από έναν υπάλληλο διατάχθηκε ΕΔΕ και δεν προχώρησαν οι διαδικασίες για το αίτημα αποφυλάκισης, η οποία όμως ακόμα δεν έχει αποδώσει ευθύνες.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΣΚΑΙ δεν είναι η μοναδική περίπτωση βαρυποινίτη που επιχείρησε να αποφυλακιστεί μέσω ΚΕΠΑ, αλλά υπάρχουν και άλλες.

ΣΚΑΪ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου