Ευχαριστήρια επιστολή της οικογένειας του αδικοχαμένου Ν. Μουστάκα στην ΕΛ.ΑΣ.

Τελευταία ενημέρωση: 2018-08-31, 21:17:58
Ευχαριστήρια επιστολή της οικογένειας του αδικοχαμένου Ν. Μουστάκα στην ΕΛ.ΑΣ.

Με μία ανοιχτή επιστολή η οικογένεια του αδικοχαμένου Νικόλα Μουστάκα που έχασε τη ζωή του το Δεκαπενταύγουστο ύστερα από ληστρική επίθεση που δέχτηκε στον Λόφο του Φιλοππάπου, εκφράζει τις ευχαριστίες της προς την Ελληνική Αστυνομία όχι μόνο για τον εντοπισμό και σύλληψη των δραστών, αλλά και για τον τρόπο που, όπως αναφέρουν, οι άντρες της ΕΛ.ΑΣ. από «την πρώτη στιγμή μας προσέγγισαν, μας στήριξαν και με τις προσπάθειές τους μας δικαίωσαν».

Η επιστολή έχει ως εξής:

Αθήνα, 31 Αυγούστου, 2018

Προς την Ελληνική Αστυνομία

Συγκλονισμένοι από τον άδικο και τραγικό χαμό του γιου μας Νικόλα, θα θέλαμε να εκφράσουμε δημοσίως τις θερμές μας ευχαριστίες αλλά και την βαθιά μας ευγνωμοσύνη προς όλα τα στελέχη της καθημαγμένης από τις πολιτικές των Μνημονίων Ελληνικής Αστυνομίας και πιο συγκεκριμένα προς τα στελέχη της Ασφάλειας Αττικής και κυρίως της Δ/νσης Ανθρωποκτονιών, τον Δ/ντή κ. Ντουίτση Φώτιο, τον Υποδ/ντή κ. Ν. Χασιώτη και όλους τους Υπαστυνόμους, καθώς και το λοιπό προσωπικό.

Η ευγνωμοσύνη μας δεν αφορά μόνον τις συντονισμένες και καρποφόρες προσπάθειες που έλαβαν χώρα κάτω από αντίξοες συνθήκες για τον άμεσο εντοπισμό και σύλληψη των υπαιτίων της άγριας δολοφονίας του γιου μας, Νικόλα.

Αφορά, κυρίως, τον τρόπο που από την πρώτη στιγμή μας προσέγγισαν, μας στήριξαν και με τις προσπάθειές τους μας δικαίωσαν.

Με τιμή

Η Οικογένεια του Νικόλα Μουστάκα.

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
2
+
8
=