ΕΛΛΑΔΑ

Κρήτη: Οι κλέφτες ειδικεύονταν στα δωμάτια ξενοδοχείων –27.000 ευρώ η λεία τους

κρήτη-οι-κλέφτες-ειδικεύονταν-στα-δωμ-765032

Ο λόγος για δύο αλλοδαπούς, 27 ετών αμφότεροι, οι οποίοι έπεσαν στα χέρια των διωκτικών αρχών. Με τη σύλληψή τους οι άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων κατάφεραν να εξιχνιάσουν 8 περιπτώσεις κλοπών και άλλες δύο απόπειρες κλοπής, ενώ σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, η παράνομη δραστηριότητα των δύο νεαρών διήρκεσε από τις 9 έως και τις 27 Αυγούστου στα Χανιά. Μετά τη σύλληψή τους οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έρευνα στο σπίτι τους όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν χρήματα κοσμήματα και ηλεκτρονικές συσκευές.

Οι δύο συλληφθέντες είχαν αφαιρέσει συνολικά το χρηματικό ποσό των 16.245 ευρώ, 100 κορόνες Δανίας, κοσμήματα των οποίων η χρηματική αξία ανέρχεται στις 8.000 ευρώ, ηλεκτρονικές συσκευές, κινητά τηλέφωνα και διάφορα αντικείμενα συνολικής αξίας που υπερβαίνει τις 3.000 ευρώ.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων, ενώ οι συλληφθέντες με τη σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.

Πηγή: cretapost

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου