Τούρκοι ψαράδες ισχυρίζονται πως δέχθηκαν πυρά από ελληνικό λιμενικό σκάφος

Τελευταία ενημέρωση: 2018-08-22, 22:16:09
Τούρκοι ψαράδες ισχυρίζονται πως δέχθηκαν πυρά από ελληνικό λιμενικό σκάφος

Πυρά από το ελληνικό Λιμενικό υποστηρίζουν ότι δέχθηκαν Τούρκοι ψαράδες σύμφωνα με την εφημερίδα Χουριέτ.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα οι Τούρκοι αράδες έπλεαν ανοιχτά της Σάμου – σε διεθνή ύδατα όπωςυποστηρίζουν - όταν σκάφος του ελληνικού Λιμενικού τους προσέγγισε.

Κατά την μαρτυρία των ψαράδων, οι Ελληνες λιμενικοί, σήκωσαν τα όπλα και άρχισαν να πυροβολούν εναντίον τους, σπάζοντας τα παράθυρα του σκάφους.

Στο βίντεο, φαίνεται το ελληνικό σκάφος να προσεγγίζει το τουρκκό ψαράδικο και ο καπετάνιος του να φωνάζει «δεν υπάρχει πρόβλημα».

Δεν φαίνεται πουθενά να πυροβολούν οι Ελληνες Λιμενικοί. Λίγο αργότερα στο ίδιο βίντεο, φαίνονται σπασμένα παράθυρα και μέλος του πληρώματος δείχνει μια πλαστική σφαίρα.

Σύμφωνα πάντα με την Χουριέτ, η ελληνική ακτοφυλακή, εξακολούθησε να κυνηγά τους χαράδες ακόμη κι όταν εισήλθαν σε τουρκικά ύδατα με τους Ελληνες λιμενικούς να βρίζουν και να χειρονομούν εναντίον τους.

Πυρά από το ελληνικό Λιμενικό υποστηρίζουν ότι δέχθηκαν Τούρκοι ψαράδες σύμφωνα με την εφημερίδα Χουριέτ.Πυρά από το ελληνικό Λιμενικό υποστηρίζουν ότι δέχθηκαν Τούρκοι ψαράδες σύμφωνα με την εφημερίδα Χουριέτ.

 οι Ελληνες λιμενικοί, σήκωσαν τα όπλα και άρχισαν να πυροβολούν εναντίον τους, σπάζοντας τα παράθυρα του σκάφους οι Ελληνες λιμενικοί, σήκωσαν τα όπλα και άρχισαν να πυροβολούν εναντίον τους, σπάζοντας τα παράθυρα του σκάφους

Ενας από αυτούς βιντεοσκόπησε τη σκηνή και δείχνει μάλιστα μια πλαστική σφαίρα.Ενας από αυτούς βιντεοσκόπησε τη σκηνή και δείχνει μάλιστα μια πλαστική σφαίρα.

iefimerida.gr
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
4
+
9
=