ΕΛΛΑΔΑ

Οι Anonymous Greece «έριξαν» την ιστοσελίδα της κυβέρνησης για τα θύματα της πυρκαγιάς

οι-anonymous-greece-έριξαν-την-ιστοσελίδα-της-κυβ-783607

Κυβερνοεπίθεση από την ομάδα Anonymous Greece δέχθηκε η ιστοσελίδα της κυβέρνησης το απόγευμα της Δευτέρας σε ένδειξη συμπαράστασης στις οικογένειες των θυμάτων από τις φονικές πυρκαγιές στην ανατολική Αττική.

Συγκεκριμένα, οι Anonymous Greece έριξαν την ιστοσελίδα της κυβέρνησης (government.gr) ενώ όποιος προσπαθούσε να επισκεφτεί εκείνη την ώρα την σελίδα, αυτή του έβγαζε το μήνυμα error.

Σε μήνυμα που δημοσίευσαν οι «Ανώνυμοι Ελλάδας» , οι ίδιοι επέρριπταν την ευθύνη στο κράτος για το θάνατο τόσων ανθρώπων, ενώ τα πυρά τους δέχθηκε και η εκκλησία.

Το μήνυμα των Anonymous Greece στο Facebook

«Πρώτα απ’ όλα έχουμε να πούμε ότι κανένα μέλος των Anonymous Greece δεν κινδύνεψε από τη μεγάλη φωτιά στο Μάτι με τους 90 + αδερφούς/ες μας να χάνουν την ζωή τους και πάνω από 4.000 οικίες να καούν.

Τα θερμά μας συλλυπητήρια στις οικογένειες όλων των θυμάτων της πυρκαγιάς.

Μια πυρκαγιά στην οποία δεν θα είχαμε κανέναν νεκρό εάν τα “ζώα” που κάθονται στην καρέκλα είχαν λίγο μυαλό. Είναι φανερό ότι δεν ειδοποιήθηκε κανείς ότι η φωτιά πλησιάζει για να υπάρχουν θύματα. Αυτός ήταν ο στόχος τους.

Ο κόσμος δεν ήξερε ότι η φωτιά πλησίαζε στους δρόμους και τα σπίτια. Το “κράτος” τους άφησε να καούν ζωντανοί. Ο στόχος τους ήταν φανερός. Σε μια πυρκαγιά που θα έπρεπε να είχε αντιμετωπιστεί, φτάσαμε στο σημείο να θρηνούμε 90 νεκρούς (οικογένειες και παιδιά).

“Αγαπητή Εκκλησία” Που με το άκουσμα της τραγωδίας αντί να προσφέρεις στους πληγέντες άρχισες να κατηγορείς τους ίδιους τους πολίτες. “Κάηκαν λόγω των αμαρτιών που είχαν”. Τι αμαρτίες να είχαν τα δίδυμα αγγελούδια άραγε;
Κοντά στον Θεό είναι κάποιος/α που προσφέρει στον συνάνθρωπο του και βοηθάει όσο μπορεί τους γύρω του για έναν καλύτερο κόσμο. Να αγαπάει και να στηρίζει τους γύρω του.

Εσείς είστε απλά πιόνια του “κράτους”».

Πηγή: iefimerida.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου