ΕΛΛΑΔΑ

Πλημμύρισαν τα βόρεια προάστια – Καταιγίδες με χαλάζι

πλημμύρισαν-τα-βόρεια-προάστια-κατα-786042

Ανοιξαν οι ουρανοί το μεσημέρι του Σαββάτου σε πολλές περιοχές της Αττικής. Οι καταιγίδες – που σε πολλές περιοχές συνοδεύονταν με χαλάζι – σε Παλλήνη, Σπάτα και Βόρεια Προάστια έκαναν τους Αθηναίους να ξεχάσουν ότι βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού ενώ προξένησαν και σοβαρά προβλήματα.

Στις 16.00 το μεσημέρι του Σαββάτου η Πυροσβεστική είχε δεχτεί ήδη δεκάδες κλήσεις για αντλήσεις υδάτων και για κοπές δέντρων, με τα περισσότερα περιστατικά να εντοπίζονται σε Χαλάνδρι, Μαρούσι, Αγία Παρασκευή, Βριλήσσια και Παλλήνη.

Στο Χαλάνδρι, ο δήμος απηύθυνε έκκληση για αποφυγή δυνητικά επικίνδυνων δρόμων. Ειδικότερα, οι οδηγοί κλήθηκαν να αποφύγουν την κυκλοφορία στην Παραρεμάτια Οδό, την λεωφόρο Αμαρουσίου – Χαλανδρίου, τη λεωφόρο Πεντέλης και την οδό Αναπαύσεως.

Σοβαρό κυκλοφοριακό πρόβλημα δημιουργήθηκε και στη Λεωφόρο Μεσογείων στο ύψος του Παπάγου. Το οδόστρωμα μετατράπηκε σε ορμητικό χείμαρρο και σύμφωνα με πληροφορίες ακινητοποιήθηκαν δύο αυτοκίνητα. Προβλήματα στις μετακινήσεις αντιμετώπισαν και όσοι οδηγοί κινούνταν στην Αττική Οδό. Στο ύψος του κόμβου Κηφισίας τα οχήματα προχωρούσαν σημειωτόν, αφού η ορατότητα ήταν μειωμένη λόγω της ισχυρής βροχόπτωσης.

Η κακοκαιρία προκάλεσε διακοπές στην ηλεκτροδότηση, ειδικά στο Χαλάνδρι και στο Μαρούσι, λόγω της κεραυνόπτωσης.

Πηγή: Protagon.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου