ΕΛΛΑΔΑ

Τόσκας: «Σοβαρές ενδείξεις εμπρησμού-Παραιτήθηκα, ο Τσίπρας δεν δέχθηκε»

τόσκας-σοβαρές-ενδείξεις-εμπρησμού-787824

Εκτακτη συνέντευξη Τύπου δίνουν οι υπουργοί Προστασίας του Πολίτη Νίκου Τόσκα και Επικρατείας Δημήτρη Τζανακόπουλος στις 21:00 στην αίθουσα «Παύλος Μπακογιάννης» στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, ο Αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη και οι Αρχηγοί της Ελληνικής Αστυνομίας και του Πυροσβεστικού Σώματος θα αναφερθούν στο θέμα των πυρκαγιών που κατέκαψαν την Ανατολική και την Δυτική Αττική που είχαν ως αποτέλεσμα τους δεκάδες νεκρούς.

Σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida.gr οι δύο υπουργοί αναμένεται να πιάσουν το νήμα από εκεί που το άφησε ο Αλέξης Τσίπρας από το Μόσταρ της Βοσνίας, όπου βρίσκονταν το βράδυ της Δευτέρας, πριν επιστρέψει εσπευσμένα στην Αθήνα.

Εκεί, ο πρωθυπουργός είχε διατυπώσει τον προβληματισμό του για τις παράλληλες εστίες πυρκαγιών σε Δυτική και Ανατολική Αττική και όχι μόνο. Το ίδιο απόγευμα ο Νίκος Τόσκας δήλωνε επίσης πως «δεν είναι και τόσο αθώες αυτές οι πυρκαγιές»,

Κατά πληροφορίες στην κυβέρνηση έχουν φτάσει στοιχεία που μπορούν να συνδεθούν με τις παράλληλες εστίες που εκδηλώθηκαν και οι κ.κ. Τόσκας και Τζανακόπουλος, πηγαίνουν ένα βήμα παραπέρα και δίνουν συγκεκριμένα στοιχεία επ’ αυτού.

Πηγή: iefimerida.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου