ΕΛΛΑΔΑ

Θύμα κλοπής ο Στ. Σπανουδάκης μέσα στο ίδιο του το σπίτι

θύμα-κλοπής-ο-στ-σπανουδάκης-μέσα-στο-ί-795532

Θύματα κλοπής ο συνθέτης Σταμάτης Σπανουδάκης και η σύζυγός του Ντόρη, μέσα στο σπίτι τους στο Κορωπί πριν από μερικές μέρες, καθώς, σύμφωνα με δημοσίευμα, κλέφτες μπήκαν στο σπίτι τους την ώρα που κοιμόντουσαν. Οι κλέφτες αφαίρεσαν μετρητά ενώ άδειασαν τις κοσμηματοθήκες που υπήρχαν στην κρεβατοκάμαρά τους.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας Espresso, όλα έγιναν πριν από μερικές μέρες, ενώ οι δράστες της κλοπής κατάφεραν να μη γίνουν αντιληπτοί από το ζευγάρι. Έψαξαν όλο το σπίτι, στην περιοχή Άνω Καρελλάς στο Κορωπί και φεύγοντας πήραν μαζί τους δυο κοσμηματοθήκες γεμάτες χρυσαφικά, οικογενειακά κειμήλια του ζευγαριού και μετρητά ύψους 200.000 ευρώ!

Το ζευγάρι διαπίστωσε ότι είχε πέσει θύμα κλοπής το επόμενο πρωί, όταν έντρομοι αντίκρισαν το σπίτι τους άνω κάτω. Και αμέσως κατήγγειλαν την κλοπή στο τμήμα Ασφάλειας Κορωπίου.

Το ζευγάρι εξέφρασε στους αστυνομικούς την εκτίμηση πως η διάρρηξη και η κλοπή έγιναν τα ξημερώματα. Εκείνο το βράδυ, κατέθεσαν, ο Σταμάτης Σπανουδάκης είχε μείνει έως τα ξημερώματα στο στούντιο που διατηρεί στο σπίτι και όταν αποφάσισε να πάει για ύπνο, δεν παρατήρησε τίποτα παράξενο. Οι αστυνομικοί που βρέθηκαν στο σπίτι για να κάνουν έρευνα, κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι οι κλέφτες μπήκαν στο σπίτι πηδώντας το φράχτη και έφτασαν έως τη μπαλκονόπορτα του πρώτου ορόφου χρησιμοποιώντας σκάλα!

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου