ΕΛΛΑΔΑ

Με σοβαρά εγκαύματα απεγκλωβίστηκαν από σπίτι δύο έφηβοι στα Χανιά

με-σοβαρά-εγκαύματα-απεγκλωβίστηκαν-799307

Σοβαρά εγκαύματα υπέστησαν δύο 16χρονοι όταν ξέσπασε φωτιά σε σπίτι στην Παλαιοχώρα Χανίων. Οι δύο έφηβοι διασώθηκαν από πυροσβέστες και γείτονες που ρίχτηκαν στις φλόγες για να γλιτώσουν τα δύο παιδιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews.gr λίγο πριν τις 12 τα μεσάνυχτα ξέσπασε φωτιά στον δεύτερο όροφο κτίσματος στο οποίο βρίσκονταν τα δύο ανήλικα αγόρια. Οι γονείς τους εργάζονταν στα Χανιά και τα δύο παιδιά είχαν μεταβεί στην Παλαιόχωρα για να περάσουν ολιγοήμερες διακοπές σε εξοχικό σπίτι.

Κάτω από συνθήκες που δεν έχουν διευκρινιστεί, εκδηλώθηκε πυρκαγιά στην οικία ενω οι δύο ανήλικοι εγκλωβίστηκαν στις φλόγες και χρειάστηκε η επέμβαση πυροσβεστών από την ΠΥ Κισσάμου αλλά και γειτόνων που κατάφερουν να μπουν στο σπίτι και να βγάλουν έξω τα δύο παιδιά.

Οι 16χρονοι έχουν υποστεί σοβαρά εγκαύματα και με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ διεκομίσθησαν στο Κέντρο Υγείας Καντάνου και αργότερα στο Νοσοκομείο Χανίων.

Έρευνες για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες ξέσπασε η φωτιά διενεργεί το ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κισάμου.

Πηγή: flashnews.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου