Μαστροπός ξέπλενε τα κέρδη της, δηλώνοντας… αγρότισσα

Τελευταία ενημέρωση: 2018-07-12, 13:45:34
Μαστροπός ξέπλενε τα κέρδη της, δηλώνοντας… αγρότισσα

Πλήρωνε έναν 47χρονο αγρότη για να την εμφανίζει στην φορολογική του δήλωση ως εργαζόμενη στο αγρόκτημά του, η «εγκέφαλος» ενός κυκλώματος μαστροπείας που έκλεινε στους πελάτες του ραντεβού με καλλίγραμμες αλλοδαπές σε δωμάτια ξενοδοχείων, σε ένα διαμέρισμα και στον χώρο ενός καταστήματος στην Πιερία!

Με την «βιτρίνα» της αγρότισσας, η 45χρονη Ελληνίδα νομιμοποιούσε τα έσοδά της από την παράνομη ενασχόλησή της που ασκούσε από τον περασμένο Μάιο, τα οποία ήταν και αρκετά πλούσια, κρίνοντας από τα 7.825 ευρώ που κατασχέθηκαν κατά την έρευνα των αστυνομικών της Ασφάλειας Κατερίνης στο σπίτι της και σε αυτά των άμεσων συνεργών της, τριών Ελλήνων ηλικίας 59, 55 και 37 χρόνων!

Τα τέσσερα μέλη του κυκλώματος συνελήφθησαν και ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Κατερίνης άσκησε σε βάρος τους δίωξη για σύσταση συμμορίας, μαστροπεία, διευκόλυνση ακολασίας άλλων και νομιμοποίηση εσόδων από παράνομη δραστηριότητα κατά περίπτωση. Στην δικογραφία περιλαμβάνονται άλλοι πέντε Έλληνες ηλικίας 41 ως 62 χρόνων, που μετέφεραν τις αλλοδαπές στα ραντεβού για την ερωτική συνεύρεση και αναζητούσαν νέους «πελάτες», αλλά και νέες γυναίκες που θα δέχονταν να τις προάγουν στην πορνεία. Και αυτοί κατηγορούνται για μαστροπεία και νομιμοποίηση εσόδων από παράνομη δραστηριότητα.

Από τα έξι κινητά και το μπλοκ σημειώσεων με τα ραντεβού που κατέσχεσαν οι αστυνομικοί, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία τεσσάρων αλλοδαπών γυναικών που εκδίδονταν με αμοιβή και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία πταισματικού χαρακτήρα για παράβαση της νομοθεσίας περί εκδιδόμενων με αμοιβή προσώπων.

[protothema.gr]

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
6
+
9
=