ΕΛΛΑΔΑ

Μιχάλης, Ελένη, Στέλιος: Τα τρίδυμα από την Κάλυμνο που αρίστευσαν στις Πανελλήνιες

μιχάλης-ελένη-στέλιος-τα-τρίδυμα-από-803947

Ευτυχισμένη επί τρία έγινε μία οικογένεια στην Κάλυμνο, καθώς τα τρίδυμα αδέλφια αρίστευσαν στις φετινές Πανελλήνιες.

O λόγος για τον Μιχάλη, την Ελένη και τον Στέλιο Λαζαρή, τρίδυμα αδέλφια που πέτυχαν και τα τρία στις Πανελλήνιες 2018 και με την βαθμολογία τους σίγουρα εξασφαλίζουν μία θέση σε κάποιο ΑΕΙ.

Γράφοντας και τα τρία αδέλφια που ζουν στην Κάλυμνο πάνω από 17.500 μόρια, πλέον ο καθένας έχοντας την δική του προσωπικότητα και τις δικές του προτιμήσεις, βάζει πλώρη για διαφορετική σχολή.

Συγκεκριμένα, ο Μιχάλης κατάφερε να αγγίξει το άριστα γράφοντας συνολικά στις Πανελλήνιες 2018, 18.800 μόρια.

Ο ίδιος έκανε την διαφορά στην Φυσική, καθώς έγραψε 20, στρογγυλό, ενώ άριστα έγραψε και σε Βιολογία και Χημεία με 19,8 και 19,2 αντίστοιχα.

Ο Καλύμνιος έχει ως πρώτη προτίμησή του την Ιατρική Σχολή και αυτή θα βάλει πρώτη στην συμπλήρωση του μηχανογραφικού του.

Από την άλλη το μόνο κορίτσι της οικογένειας, η Ελένη κατάφερε να συγκεντρώσει 17.758 μόρια, γράφοντας άριστα σε Λατινικά και Αρχαία με 19,8 και 18,4 αντίστοιχα.

Οσο για το ποια σχολή θέλει να πετύχει, η ίδια θέλει να γίνει ψυχολόγος, γι΄αυτό και η Ψυχολογία είναι η πρώτη της επιλογή.

Την τριπλή επιτυχία και ευτυχία της οικογένειας ολοκλήρωσε ο Στέλιος, ο οποίος συγκέντρωσε 17.750 μόρια. Στα Μαθηματικά έγραψε άριστα 18,8, στη Χημεία 18,6 ,στη Φυσική 18,1 και στην Έκθεση 14,7.

Ο ίδιος δεν θα ακολουθήσει τις προτιμήσεις της αδελφής και του αδελφού του, καθώς αυτό που θέλει είναι να περάσει σε κάποια Πολυτεχνική Σχολή… στόχος που κατά πάσα πιθανότητα πετυχαίνει.

[protothema.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου