ΕΛΛΑΔΑ

Πρωτοχρονιά με βροχές και καταιγίδες λέει η ΕΜΥ

πρωτοχρονιά-με-βροχές-και-καταιγίδες-851206

Πρωτοχρονιά µε βροχές, σποραδικές καταιγίδες και περιορισμένες χιονοπτώσεις στα ορεινά φαίνεται πως θα κάνουν οι Έλληνες. Η θερμοκρασία αναμένεται να πέσει αισθητά, ίσως και περισσότερο από πέντε βαθμούς. Σε ισχύ έκτακτα μέτρα της Τροχαίας από την Παρασκευή για την έξοδο των εκδρομέων για την Πρωτοχρονιά.

Η θερμοκρασία αναμένεται να πέσει αισθητά, ίσως και περισσότερο από πέντε βαθµούς και οι χιονοπτώσεις δεν θα αρκεστούν µόνο στα ορεινά της Κεντρικής και Βόρειας Ελλάδας – όπως θα συµβεί το Σάββατο, ανήµερα την Πρωτοχρονιά – αλλά και σε περιοχές µε χαµηλότερο υψόµετρο.

Μέχρι τότε όµως, ο καιρός δεν θα παρουσιάσει εξάρσεις και θα παραµείνει τυπικά χειµωνιάτικος µέχρι και την Κυριακή

Πιο συγκεκριµένα, αύριο, Πέμπτη, θα επικρατήσει ηλιοφάνεια στο µεγαλύτερο µέρος της χώρας και µόνο στα ανατολικά της Θεσσαλίας, της Στερεάς, της Πελοποννήσου και τη Βόρεια Κρήτη θα υπάρχουν νεφώσεις µε πιθανότητα ασθενών βροχών.

Την Παρασκευή σε όλη τη χώρα θα υπάρχουν αραιές νεφώσεις που το απόγευµα θα πυκνώσουν στη ∆υτική και Νότια Ελλάδα, και θα εκδηλωθούν λίγες βροχές.

Το Σάββατο πρώτη µέρα του 2011 θα πέσουν λίγα χιόνια στα ορεινά, ενώ στα δυτικά, κεντρικά και νότια θα σηµειωθούν βροχές και σποραδικές καταιγίδες.

Οι δυνατές βροχές στις θαλάσσιες περιοχές και οι περιορισµένες χιονοπτώσεις στα ορεινά θα είναι το κύριο χαρακτηριστικό του καιρού την Κυριακή.

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου