ΕΛΛΑΔΑ

Ερέτρια: Βρέθηκε κρεμασμένος στο κελί του ο 65χρονος που είχε σκοτώσει τον αδερφό του

ερέτρια-βρέθηκε-κρεμασμένος-στο-κελί-810192

Ο 65χρονος βρέθηκε κρεμασμένος στο κελί του που κρατούνταν στις Φυλακές Κορυδαλλού το πρωί της Κυριακής. Ο 65χρονος σκότωσε με καραμπίνα τον 70χρονο αδελφό του, το απόγευμα της Τρίτης 10 Απριλίου, στο χωριό Μαγούλα Ερέτριας, στη θέση Διονυσάτου.

Μετά την απολογία του είχε κριθεί προφυλακιστέος με σύμφωνη γνώμη Ανακριτή και Εισαγγελέα και είχε οδηγηθεί στις Φυλακές Κορυδαλλού.

Μάλιστα ο καθ’ ομολογίαν αδελφοκτόνος εξερχόμενος από τα Δικαστήρια Χαλκίδας, υποστήριξε για την πράξη του ότι «ήταν η κακιά στιγμή» και ζήτησε συγγνώμη από την οικογένεια του θύματος.

Το χρονικό της δολοφονίας

Οι εντάσεις ανάμεσα στα δύο αδέλφια φέρονται να ήταν σχεδόν καθημερινές, γεγονός που ώθησε τον 65χρονο να μετακομίσει στη Θεσσαλονίκη, μετά και από παρότρυνση του γιου του, προκειμένου να ηρεμήσει η κατάσταση.

Ωστόσο, σύμφωνα με τις μαρτυρίες, το θύμα συνέχισε να μηνύει τον 65χρονο και μάλιστα πριν λίγες ημέρες είχε υποβάλλει δύο ακόμα μηνύσεις, γεγονός που φέρεται να αποτέλεσε την αφορμή για να οδηγηθεί ο δράστης σε αυτή την πράξη.

Σοκ παράλληλα είχε προκαλέσει και η αποκάλυψη ότι η αστυνομία είχε ενημερωθεί από το θύμα αλλά και από τον γιο του δράστη για τις προθέσεις του 65χρονου. Συγκεκριμένα ο 70χρονος είχε ενημερώσει την αστυνομία εδώ και καιρό ότι θα τον σκότωνε ο αδελφός του.

Πηγή: EviaZoom

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου