Ανατροπή στην υπόθεση βιασμού των παιδιών στη Λέρο

Τελευταία ενημέρωση: 2018-06-06, 19:16:55
Ανατροπή στην υπόθεση βιασμού των παιδιών στη Λέρο

Νέα δεδομένα που ανατρέπουν τα όσα γνωρίζαμε αναφορικά με την πολύκροτη υπόθεση του βιασμού των παιδιών από τους γονείς τους στην Λέρο, φέρνει η έκθεση του ιατροδικαστή.

Τα αποτελέσματα της έκθεσης από την ιατροδικαστική εξέταση για τα παιδιά της Λέρου αναφέρει ότι δεν έχουν υποστεί κακοποίηση. 

Η έκθεση έφτασε στα χέρια του ανακριτή και αναφέρει ότι το 14χρονο κορίτσι της οικογένειας δεν φαίνεται να έχει υποστεί σωματική ή σεξουαλική κακοποίηση πρόσφατα ή παλαιότερα και αναφέρεται:

«Δεν έχει υποστεί συνουσία σε οποιοδήποτε χρόνο. Ο παρθενικός υμένας είναι ακέραιος».

Το ίδιο ισχύει και για τα δύο αγόρια της οικογένειας, τον 10χρονο και τον 24χρονο με νοητική υστέρηση, καθώς από την εξέταση να έχουν υποστεί πρόσφατες κακώσεις.

Δηλαδή, αντίθετα με όσα είπαν στις προανακριτικές τους απολογίες οι δύο γονείς, αλλά και στα όσα κατέθεσαν παρουσία παιδοψυχολόγου τα ίδια τα παιδιά, βάσει των οποίων οι γονείς κρίθηκαν προφυκαλιστέοι. Μάλιστα, υπήρχαν ήδη καταγγελίες σε βάρος της οικογένειας για κακοποίηση των παιδιών, από τον Μάιο του 2017. 

Ωστόσο, όπως επεσήμανε ο Πρόεδρος της Ιατροδικαστικής Εταιρίας, Γρηγόρης Λέων στο «Star» όλα τα ενδεχόμενα παραμένουν ανοιχτά. Εξήγησε, ότι ήταν αναμενόμενο παλαιότερες κακώσεις να μην είναι εμφανείς γιατί στα παιδιά επουλώνονται πολύ γρήγορα. Όπως επίσης ανέφερε πως ακόμα και για τον παρθενικό υμένα, υπάρχουν παραλλαγές στην ελαστικότητα του και «κάποιοι μπορεί να παραμείνουν ακέραιοι μετά από μια σεξουαλική πράξη».

Οι γονείς το ομολόγησαν!

Ωστόσο, η έκθεση του ιατροδικαστή ανατρέπει κυριολεκτικά όλα τα δεδομένα, καθώς και όλα όσα είπαν στις προανακριτικές τους απολογίες οι γονείς, αλλά και τα όσα κατέθεσαν παρουσία παιδοψυχολόγου τα ίδια τα παιδιά, βάσει των οποίων οι γονείς κρίθηκαν προφυκαλιστέοι

Πράγματι, οι ίδιοι οι γονείς στις προανακριτικές τους απολογίες έχουν περιγράψει πως κακοποιούσαν σεξουαλικά τα παιδιά τους, περιγράφοντας, μάλιστα, ότι «το απολάμβαναν».

Χαρακτηριστική ήταν η αποστροφή τους ότι χρησιμοποιούσαν διάφορα αντικείμενα και σταματούσαν μόνο όταν τα παιδιά ξεσπούσαν σε κλάματα.

«Βιάζαμε τον 24χρονο γιο μας, που έχει νοητική υστέρηση και το 13,5 χρονών κορίτσι μας και το απολαμβάναμε. Σταματούσαμε μονάχα όταν έβαζαν τα κλάματα. Πολλές φορές χρησιμοποιούσαμε και διάφορα αντικείμενα, ενώ ο ένας από εμάς αυνανιζόταν», είπαν στις προανακριτικές τους απολογίες.

Τα ίδια τα παιδιά, έχουν περιγράψει τα μαρτύρια που φέρονται να υφίσταντο, παρουσία, μάλιστα, παιδοψυχολόγου, κατ΄εντολή της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου Ξένης Δημητρίου.


Πηγή: iefimerida.gr
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
7
+
3
=