ΕΛΛΑΔΑ

Παρέμβαση εισαγγελέα για την κατάσταση στο πεδίο του Άρεως

παρέμβαση-εισαγγελέα-για-την-κατάστα-825215

Παρέμβαση από τον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών Ηλία Ζαγοραίο σημειώθηκε μετά από αναφορά κατοίκων της περιοχής του Πεδίου του Άρεως οι οποίοι έχουν ξεκινήσει αγώνα ευαισθητοποίησης για τα χάλια του πάρκου και έχουν στοχοποιηθεί για τις δράσεις τους με αφίσες που έχουν κυκλοφορήσει στην περιοχή.

Ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών μετά την αναφορά των κατοίκων που συνοδεύεται από αφίσσα αναρχικής ομάδας στην οποία υπάρχει η φωτογραφία της γνωστής ηθοποιού Μιμής Ντενίση ( μετέχει στις πρωτοβουλίες των κατοίκων για το πάρκο) αλλά και το όνομα του δημάρχου Αμαρουσίου Γιώργου Πατούλη, διέταξε προκαταρκτική εξέταση.

Στόχος της εισαγγελικής παρέμβασης να διερευνηθούν τα καταγγελλόμενα από τους κατοίκους, μεταξύ άλλων ότι γίνεται διακίνηση ναρκωτικών στο πάρκο, παραεμπόριο και η κατάσταση του χώρου είναι άθλια από πλευράς καθαριότητας και λοιπά.

Και παράλληλα να ερευνηθούν ευθύνες της Περιφέρειας Αττικής για την κατάσταση που επικρατεί στο Πεδίον του Άρεως, ενώ η έρευνα θα στραφεί και στο χώρο στοχοποίησης της ηθοποιού και του Γιώργου Πατούλη.

Πηγή: skai.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου