ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Ένταση στην πορεία των νοσοκομειακών. Μηχανάκι έπεσε πάνω σε διαδηλωτή

θεσσαλονίκη-ένταση-στην-πορεία-των-νο-6112

Επεισόδιο με έναν διερχόμενο οδηγό δικύκλου σημειώθηκε κατά την πορεία των εργαζομένων στα νοσοκομεία ΑΧΕΠΑ, Γ.Γεννηματά και Αγ.Δημήτριος στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα, ένας νεαρός οδηγός μηχανής προσπάθησε να διέλθει την οδό Βενιζέλου την ώρα που περνούσε η πορεία και οι διαδηλωτές τον εμπόδισαν

Αυτός συνέχισε και έπεσε πάνω σε έναν διαδηλωτή. Αμέσως όλοι οι διαδηλωτές του επιτέθηκαν λεκτικά και αυτός προσπάθησε να χτυπήσει με γροθιά στο πρόσωπο τον διαδηλωτή, ο οποίος ήταν ο γραμματέας του Σωματείου Συνταξιούχων ΙΚΑ Θεσσαλονίκης, με τον οποίο συγκρούστηκε, χωρίς ωστόσο να τον τραυματίσει.

Τι λέει ο συνταξιούχος

«Τρόμαξα, επειδή πρόσφατα είχα κάνει εγχείρηση. Ο νεαρός ήταν αυθάδης. Προσπάθησε να περάσει μέσα από την πορεία και δεν ζήτησε καν συγγνώμη όταν του άρχισαν να του φωνάζουν οι διαδηλωτές. Δεν με χτύπησε απλά ήταν οξύθυμος», δήλωσε ο ίδιος.

Για λίγα λεπτά επικράτησε ένταση, ωστόσο παρενέβησαν αστυνομικοί και τα πνεύματα ηρέμησαν. Η πορεία συνέχισε έως το ΥΜΑΘ και ο οδηγός του δικύκλου αποχώρησε.

Πηγή: voria

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου