«Παραμάγαζα» της μαφίας των αντικαρκικινών σε Κηφισιά & Πεύκη

Τελευταία ενημέρωση: 2018-05-18, 09:12:40
«Παραμάγαζα» της μαφίας των αντικαρκικινών σε Κηφισιά & Πεύκη

Δύο επιχειρήσεις της ΕΛ.ΑΣ. για «παρακλάδι» της «Καμόρα» των αντικαρκινικών φαρμκών έγιναν χθες σε σπίτια σε Κηφισιά και Πεύκη, όπου διέμεναν άτομα του περιβάλλοντος του «αποθηκάριου» του κυκλώματος, με τους αστυνομικούς της Διεύθυνσης Οικονομικής Αστυνομίας να εντοπίζουν «θησαυρό». Ενδεχομένως, όπως τονίζουν αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. να πρόκειται για κάποιο «παραμάγαζο», που είχε στήσει ένας από τους συλληφθέντες.  

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες τα δύο πρώτα ισόγεια στην Πεύκη, όπου έγινε η επιχείρηση χθες το μεσημέρι, επρόκειτο για σπίτια του Μανώλη Βαρβέρη, ο οποίος συνελήφθη πριν από λίγο καιρό και κατηγορείται πως είχε εμπλοκή στο συγκεκριμένο κύκλωμα. Στα συγκεκριμένο σπίτια εντοπίστηκαν 11 κούτες με αναβολικά και χάπια για την στυτική δυσλειτουργία.

Λίγη ώρα αργότερα χθες το απόγευμα έγινε ακόμη μία συντονισμένη επιχείρηση της Αστυνομίας, αυτή τη φορά στην Κηφισιά, στο σπίτι του γιου του Μανώλη Βαρβέρη. Αστυνομικές πηγές τονίζουν πως και σε αυτό το σπίτι εντοπίστηκαν αναβολικά χάπια. Ταυτοχρόνως, οι αστυνομικοί εντόπισαν και ένα χρηματοκιβώτιο, για το οποίο ο συλληφθείς αναφέρει πως «δεν θυμάμαι τον κωδικό του», όπως επίσης και ένας αποθηκευτικός χώρςο για τον οποίο τόνισε στους αστυνομικούς πως «έχω ξεχάσει που είναι τα κλειδιά τους».

Η συγκεκριμένη έρευνα διεξήχθη από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Οικονομικής Αστυνομίας, παρουσία Εισαγγελικών Λειτουργών, για να εντοπιστούν τελικώς οι ναρκωτικές ουσίες.  Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Μανώλης Βαρβέρης είχε τον ρόλο του αποθηκάριου στην πολύκροτη υπόθεση των φαρμάκων και οι αστυνομικοί εκτιμούν σε ένα πρώτο στάδιο ότι ίσως να πρόκειται για κάποια παράνομη, παράλληλη δραστηριότητα του μέλους της σπείρας.

Σημειωτέον δε ότι τα άτομα που κατηγορούνται συνολικά για την υπόθεση διακίνησης αντικαρκινικών φαρμάκων είναι 19 και κατονομάζονται στα στοιχεία που έχει στη διάθεσή της η αστυνομία με πληροφορίες από την εισαγγελία όμως να αναφέρουν πως ο συγκεκριμένος αριθμός είναι πιθανό να φτάσει ακόμη και τους 500.

[thetoc.gr]

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
6
+
4
=