ΕΛΛΑΔΑ

Άγριο ξύλο στο κέντρο της Αθήνας δι΄ασήμαντον αφορμήν

άγριο-ξύλο-στο-κέντρο-της-αθήνας-δι΄ασ-34507

Χάος επικράτησε το μεσημέρι της Παρασκευής στο κέντρο της Αθήνας, ενώ οι εικόνες που εκτυλίχθηκαν παραπέμπουν σε… σκηνή ροκ. Μία αντιμαχία ανάμεσα σε οδηγό ταξί και δικυκλιστή οδήγησε σε έντονο και βίαιο επεισόδιο που έληξε μόνον όταν επενέβη η αστυνομία.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο ταξιτζής, που βρισκόταν στην πιάτσα της οδού Φιλελλήνων, επιχείρησε να βγει, ενώ εκείνη την ώρα ο οδηγός του δικύκλου προσπαθούσε να στρίψει προς την οδό Μητροπόλεως.

Ο οδηγός ταξί τού έκλεισε τον δρόμο, με αποτέλεσμα τα πνεύματα να οξυνθούν… επικίνδυνα. Ακολούθησε έντονος διάλογος μεταξύ των δύο «πρωταγωνιστών» του επεισοδίου.

Δευτερόλεπτα αργότερα και εντελώς ξαφνικά, οι δύο άνδρες ήλθαν στα χέρια, ανταλλάσσοντας ύβρεις. Κατά τη διάρκεια του καβγά ο επαγγελματίας οδηγός έριξε στο έδαφος τον δικυκλιστή και έπεσε από πάνω του.

Γυναίκες που ήταν αυτόπτες μάρτυρες του περιστατικού φώναζαν σε άλλους παρευρισκομένους να χωρίσουν τους οδηγούς, ωστόσο, όσο κι αν προσπάθησαν, δεν τα κατάφεραν, καθώς το «μένος» τους ήταν μεγάλο.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. αλλά και ειδικοί φρουροί, με την παρέμβαση των οποίων τα πνεύματα ηρέμησαν.

[zougla.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου