ΕΛΛΑΔΑ

Η νεκροτομή θα ρίξει φως στην τραγωδία με το νεκρό βρέφος

η-νεκροτομή-θα-ρίξει-φως-στην-τραγωδία-41044

Τα αποτελέσματα της νεκροτομής του νεκρού βρέφους περιμένουν τα στελέχη του τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής προκειμένου να διαπιστώσουν τα αίτια θανάτου. Αν το αγοράκι πέθανε από πτώση, τις κακουχίες ή το κρύο, αν γεννήθηκε νεκρό ή αν το σκότωσε κάποιος μετά τη γέννησή του και το πέταξε στον ακάλυπτο χώρο του συμπλέγματος πολυκατοικιών στην οδό Πριγκηπονήσων στη Νέα Σμύρνη.

Στο μεταξύ ο κύκλος των υπόπτων φαίνεται να έχει στενέψει. Οι αστυνομικοί έχουν εντοπίσει και λάβει καταθέσεις από τους περισσότερους ενοίκους των πολυκατοικιών που έχουν πρόσβαση στον κοινό ακάλυπτο χώρο και αναζητούν τους υπόλοιπου. Αν οι έρευνες από τον συγκεκριμένο κύκλο αναζητήσεων ολοκληρωθούν χωρίς αποτέλεσμα αυτός θα διευρυνθεί στην γειτονιά και στην ευρύτερη περιοχή.

Οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση δεν αποκλείουν η μητέρα να μην είναι ένοικος κάποιου εκ των διαμερισμάτων των πολυκατοικιών αλλά ενδεχομένως έχει επαφή με κάποιον που μένει εκεί. Το νεογέννητο εντόπισε ένας ένοικος διαμερίσματος πάνω σε δίχτυ-τέντα που κάλυπτε μέρος του ακάλυπτου χώρου. Είχε τον ομφάλιο λώρο και ήταν τυλιγμένο σε ένα σεντόνι.

Να θυμίσουμε ότι νεκρό βρέφος, που είχε στραγγαλιστεί με τον ομφάλιο λώρο και κορδόνι, είχε εντοπιστεί σε παρόμοια κατάσταση μέσα σε κάδο απορριμμάτων στην Πετρούπολη με τις έρευνες εκείνης της υπόθεσης να συνεχίζονται μέχρι σήμερα, με τους αστυνομικούς να ερευνούν κάθε πληροφορία που ίσως να σχετίζεται με αυτή.

[thetoc.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου