ΕΛΛΑΔΑ

Κενά στην καταγγελία για απόπειρα βιασμού στο Π. Άρεως

κενά-στην-καταγγελία-για-απόπειρα-βια-50538

Τα κενά στην πρωτη περιγραφή της 25χρονης κοπέλας, η οποία το βραδυ τη Τετάρτης κατήγγειλε πως ένας άνδρας αποπειράθηκε να την βιάσει κοντά στο Πεδίον του Άρεως, θα προσπαθήσουν να καλύψουν οι άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών.

Αστυνομικές πηγες χαρακτηρίζουν ως «περίεργο» το γεγονός πως η νεαρή ανεφερε πως ο δράστης είχε συνεργό, καθώς είναι σπάνιες οι περιπτώσεις που κάποιος «δράκος» όταν κάνει προσπάθεια να βιάσει καποια κοπέλα διαφεύγει με συνεργό.

Ένα ακόμη αναπάντητο ερώτημα που έχουν οι άνδρες της Ασφάλειας είναι το γεγονός πως η 25χρονη νοσηλεύτρια στην πρωτη της αναφορά στους αστυνομικούς επισήμανε πως δεν είχε μαζί της τσάντα, τη στιγμή που έφευγε απο τη δουλεια της και της επιτέθηκε. Οι αστυνομικοί θεωρούν απίθανο το σενάριο να μην είχε μαζί της τα προσωπικά της αντικείμενα και το κινητό της, γεγονός που γεννά πολλα και αναπάντητα ερωτήματα.

Σημαντικό στοιχείο που θα βοηθήσει τις έρευνες είναι το ενδεχόμενο να εντοπιστεί κάποιο βίντεο από παρακείμενα καταστήματα στην προσπάθεια που κάνουν οι αστυνομικοί που ασχολούνται με την υπόθεση να παρακολουθήσουν την κίνηση του δράστη και να διαπιστώσουν αν υπήρχε ή όχι συνεργός, όπως κατέθεσε αρχικά η άτυχη κοπέλα στους αστυνομικούς.

Η έρευνα για να εντοπιστεί υλικό από κάμερες ασφαλείας δεν είχε αποτελέσματα και πρόκειται να συνεχιστεί τις επόμενες μερες. Την ίδια στιγμή δεν βρέθηκε απο τους αστυνομικους καποιος περιοικος που να ακουσε τις κραυγες βοηθειας της κοπελας, ειδικά την ώρα που εκείνος τη μαχαίρωνε σε στήθος, στέρνο και πόδι.

Ακομη ένα στοιχείο που εκτιμάται πως θα βοηθήσει τις έρευνες ειναι τα σκισμένα ρούχα της 25χρονης, τα οποία θα ζητήσουν οι άνδρες της Ασφαλειας και πρόκειται να σταλούν στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛΑΣ, στην προσπάθεια να εντοπιστεί DNA, του φερόμενου ως βιαστή.

[thetoc.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου