ΕΛΛΑΔΑ

Προανάκριση για το βίντεο της Μενεγάκη διέταξε η ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ.

προανάκριση-για-το-βίντεο-της-μενεγάκ-53215

Η Ελένη Μενεγάκη με τα παιδιά της και τον Μάκη Παντζόπουλο πέρασαν τις διακοπές του Πάσχα στην όμορφη Κρήτη. Η παρουσιάστρια φαίνεται πως ενθουσιάστηκε από την επίσκεψη της στο νησί και γι αυτό το λόγο ανέβασε φωτογραφίες και βίντεο στα social media για να μοιραστεί τις στιγμές με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Όμως, ένα βίντεο με μαντινάδες που δημοσιοποίησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, φαίνεται πως της έφερε… μπελάδες γιατί παράλληλα με τις μαντινάδες ακούγονται πέντε τουλάχιστον μπαλωθιές.

Για αυτό το λόγο, σύμφωνα με δημοσίευμα του patris, η διεύθυνση της ΕΛ.ΑΣ στην Κρήτη, διέταξε προανάκριση για τους άσκοπους πυροβολισμούς που ακούγονται στο βίντεο. Ο γενικός αστυνομικός διευθυντής κ. Λαγουδάκης ζήτησε έρευνα για να βρεθούν όσοι ευθύνονται για τη συνέχιση αυτού του επικίνδυνου εθίμου.

Η διαταγή για τη διενέργεια προανάκρισης δόθηκε στην υποδιεύθυνση ασφαλείας Ρεθύμνου μετά τη δημοσιοποίηση του βίντεο που η Ελένη ανέβασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί που θα αναλάβουν την έρευνα της υπόθεσης θα πρέπει να εντοπίσουν το μέρος όπου βρισκόταν η παρουσιάστρια με τον σύντροφό της, οι μαντιναδολόγοι και οργανοπαίχτες και τη ημέρα που ρίχτηκαν οι άσκοποι πυροβολισμοί.

Αφού βρεθούν θα κληθούν να καταθέσουν για το εάν γνωρίζουν ποιος ή ποιοι είναι εκείνοι που αν και δε φαίνονται στο σχετικό βίντεο ευθύνονται για τους άσκοπους πυροβολισμούς.

Μεταξύ εκείνων που θα κληθούν να καταθέσουν και θα ερωτηθούν είναι, όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές και η Ελένη Μενεγάκη και ο Μάκης Παντζόπουλος.

Ο κ. Λαγουδάκης, μιλώντας στο τοπικό ιστότοπο patris δήλωσε ότι ο ίδιος διέταξε προανάκριση για την υπόθεση την οποία και ανέθεσε σε αστυνομικούς της Ασφάλειας Ρεθύμνου.

«Το μέρος όπου φαίνεται στο σχετικό βίντεο είναι πιθανότατα στην περιοχή του Ατσιπόπουλου, ενώ ορισμένοι από τους παριστάμενους είναι γνωστά άτομα στην περιοχή και δεν θα είναι δύσκολο να εντοπιστούν και να κληθούν για να καταθέσουν». Η Αστυνομία, όπως λέει ο κ. Λαγουδάκης, θα ζητήσει το βίντεο που ανέβασε η κυρία Μενεγάκη στο πλαίσιο της αστυνομικής διαδικασίας που διατάχθηκε. Πληροφορίες από την Αστυνομία αναφέρουν ότι έγινε μία πρώτη έρευνα χθες και βρέθηκαν κάποιοι κάλυκες από 9άρι. Προσήχθη ο ιδιοκτήτης ενός αγροκτήματος, ο οποίος δεν συνελήφθη, λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου, ενώ ο ίδιος είπε ότι δεν γνωρίζει ποιος έριχνε στον αέρα.

[protothema.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου