ΕΛΛΑΔΑ

Ερέτρια: Ο γιος αφόπλισε τον αδελφοκτόνο πατέρα του

ερέτρια-ο-γιος-αφόπλισε-τον-αδελφοκτό-54358

Λεπτομέρειες που συγκλονίζουν έρχονται στη δημοσιότητα λίγες ώρες μετά το άγριο έγκλημα που σημειώθηκε στην περιοχή Διονυσάτου της Ερέτριας, όταν 65χρονος σκότωσε με καραμπίνα τον ίδιο του τον αδελφό.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport ο 65χρονος φερόταν αποφασισμένος να κάνει κακό στον αδερφό του και μάλιστα είχε ειδοποιηθεί σχετικά από το θύμα, τόσο η Αστυνομία όσο και ο γιος του δράστη που έσπευσε στην Ερέτρια από την Αθήνα!

Ειδικότερα σύμφωνα με τις μαρτυρίες δράστης και θύμα αντάλλαξαν βαριές κουβέντες μέσω τηλεφώνου, ως συνέχεια χρόνιας διαμάχης που υπήρχε για περιουσιακές υποθέσεις. Ο δράστης φέρεται να απείλησε τον 70χρονο αδερφό του, προειδοποιώντας τον ότι θα κατεβεί από τη Θεσσαλονίκη όπου βρισκόταν για να τον σκοτώσει. Ταραγμένος ο αδερφός που βρισκόταν στο εξοχικό του στην παραπάνω περιοχή, ειδοποίησε την αστυνομία, αλλά και το γιο του δράστη και ανηψιό του ζητώντας να λογικέψει τον πατέρα του. Αστυνομία και ανηψιός συμβούλεψαν τον 70χρονο να μη βγει από το σπίτι εωσότου εντοπίσουν τον 65χρονο αδελφό του και να τον σταματήσουν.

Κάποια στιγμή όμως το απόγευμα της Τρίτης ο 70χρονος βγήκε για λίγο από το σπίτι για άγνωστο λόγο και ο αδελφός του που ήταν κρυμμένος εκεί κοντά, τον πυροβόλησε σχεδόν εξ επαφής στο κεφάλι τραυματίζοντάς τον θανάσιμα. Λίγες στιγμές αργότερα ο γιος του δράστη αφόπλιζε τον πατέρα του, παραδίδοντάς τον στις αρχές. Ήταν όμως αργά…

Όπως λένε άνθρωποι που γνώριζαν το οικογενειακό περιβάλλον, τα δύο αδέρφια χρόνια είχαν προστριβές για τα περιουσιακά αλλά δεν μπορούσαν να φανταστούν μέχρι που μπορεί να φτάσει αυτή η κόντρα. Επιπλέον έγινε γνωστό ότι ο 65χρονος πριν από πολλά χρόνια είχε ακολουθήσει μια αγωγή για ψυχολογικά προβλήματα που αντιμετώπιζε, όμως δεν είχε εκδηλώσει συμπτώματα που θα μαρτυρούσε ότι θα έφτανε μετά από δεκαετίες σε μια τέτοια αποτρόπαια πράξη.

Περισσότερα αναμένεται να αποκαλυφθούν στην πορεία και από την έρευνα που διεξάγει η Ασφάλεια Χαλκίδας.

Πηγή: Lamiareport

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου