ΕΛΛΑΔΑ

Ζητούν συγγνώμη οι οπλίτες που βασάνισαν τον σκύλο

ζητούν-συγγνώμη-οι-οπλίτες-που-βασάνι-70581

Με μία ξερή συγνώμη προσπαθούν να δικαιολογηθούν οι δύο εκ των τριών ανδρών που βασάνισαν τον σκύλο, στο στρατόπεδο της Κόνιτσας, μετά τις διαστάσεις που πήρε το θέμα, και μετά την εντολή του Πάνου Καμμένου να εντοπιστούν και να τιμωρηθούν.

Συγκεκριμένα, site δημοσίευσε τόσο τα ονόματα των δύο οπλιτών που εμπλέκονται στον βασανισμό του ζώου, όσο και τις πρώτες τους δηλώσεις σχετικά με την ανήθικη και απάνθρωπη πράξη τους.

Οι οπλίτες ζήτησαν γραπτώς συγνώμη για το περιστατικό, λέγοντας μάλιστα πως όχι μόνο ήταν ατυχές το συμβάν, αλλά και πως το συγκεκριμένο ζώο το φρόντιζαν συνεχώς.

Οι δύο οπλίτες αναφέρουν:

Αναφορικά με το συμβάν που έλαβε χωρά στην Κόνιτσα στο παρελθόν, και έχει σχέση με το εμφανιζόμενο στο διαδίκτυο σκύλο, δηλώνουμε ότι πρόκειται για καθαρά ατυχές συμβάν και ότι δεν είχαμε καμιά πρόθεση για κακοποίηση του παραπάνω ζώου, το οποίο τύγχανε της συνεχούς μας φροντίδας και περίθαλψης και με το οποίο είχαμε εξοικειωθεί βάση της καθημερινής μας φροντίδας.

Θεωρούμε ότι το παραπάνω συμβάν είναι μη αποδεκτό προς τις αρχές μας και ασκώντας την αυτοκριτική μας δηλώνουμε δημοσία την ειλικρινή μας μεταμέλεια, ζητώντας την επιεική κρίση και κατανόηση όλων.

Πηγή: iefimerida.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου