ΕΛΛΑΔΑ

Βρήκε 100 ευρώ και καταδικάστηκε για κλοπή

βρήκε-100-ευρώ-και-καταδικάστηκε-για-κλο-80991

Από τη μια του χαμογέλασε η τύχη κι από την άλλη του έδειξε τα… δόντια της! Ο λόγος για έναν 51χρονο που βρήκε ένα χαρτονόμισμα των 100 ευρώ μέσα στα γραφεία της Δ.Ε.Η. στο Αγρίνιο και το πήρε, αλλά λίγες ώρες αργότερα καταδικάστηκε για… κλοπή!

Όλα άρχισαν όταν μια 59χρονη γυναίκα που είχε πάει στα γραφεία για να πληρώσει τον λογαριασμό της αντιλήφθηκε ότι της είχε πέσει το χαρτονόμισμα των 100 ευρώ με το οποίο θα πλήρωνε. Όταν έψαξε στους χώρους όπου κινήθηκε και δεν το βρήκε, κάλεσε την Αστυνομία και στο κτίριο έφτασαν άνδρες της Ασφαλείας οι οποίοι ζήτησαν να ελέγξουν το βίντεο που κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας.

Έτσι, είδαν τον 51χρονο να σκύβει, να παίρνει το χαρτονόμισμα από το δάπεδο, να το βάζει στην τσέπη και να φεύγει. Όμως, η εικόνα τον πρόδωσε, καθώς φάνηκε ότι το είδε να πέφτει από τη γυναίκα και έσπευσε να το πάρει, χωρίς όμως να της το δώσει! Ο δράστης ταυτοποιήθηκε και λίγο αργότερα συνελήφθη για κλοπή, με αποτέλεσμα το Αυτόφωρο να του επιβάλλει ποινή φυλάκισης τεσσάρων μηνών! Ωστόσο, υπέβαλε έφεση και αφέθηκε ελεύθερος.

[protothema.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου