Αυτός είναι ο 63χρονος που κατηγορείται ότι ασελγούσε σε παιδιά έναντι αμοιβής

Τελευταία ενημέρωση: 2018-03-16, 20:43:58
Αυτός είναι ο 63χρονος που κατηγορείται ότι ασελγούσε σε παιδιά έναντι αμοιβής

Ειδικότερα, πρόκειται για τον:

1) ΑΓΓΕΛΟΥΔΗ Αλέξανδρο του Παναγιώτη και της Αμαλίας, γεν.1955 στις Σέρρες

Μάλιστα σύμφωνα με την αστυνομία η διερεύνηση της υπόθεσης ξεκίνησε μετά από ενημέρωση του Τμήματος Προστασίας Ανηλίκων για προπηλακισμό του παραπάνω ατόμου την 13 Μαρτίου 2018 από κατοίκους σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, διότι πλησίαζε ανήλικα παιδιά για ασελγείς πράξεις, με την υπόσχεση χρηματικού ανταλλάγματος.

Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για τα αδικήματα: κατοχή και παραγωγή υλικού παιδικής πορνογραφίας με τη χρησιμοποίηση ανηλίκων που δεν έχουν συμπληρώσει τα 15 έτη και πρόσβαση σε υλικό παιδικής πορνογραφίας μέσω της τεχνολογίας των πληροφοριών και επικοινωνιών, πορνογραφικές παραστάσεις ανηλίκων με παθόντες ανήλικους από 12 έως 15 ετών με σκοπό την επιδίωξη οικονομικού οφέλους από αυτές, αποπλάνηση παιδιών με παθόντα ανήλικο που δε συμπλήρωσε τα 12 έτη κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση, ασέλγεια σε ανήλικο έναντι αμοιβής που συμπλήρωσε τα 12 όχι όμως τα 15 έτη και με ανήλικους που συμπλήρωσαν τα 15 έτη κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας έως 15-04-2018, σύμφωνα με την Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και στην ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των σχετικών αδικημάτων.

Για παροχή οποιασδήποτε πληροφορίας, οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν με τη Διεύθυνση Ασφάλειας Θεσσαλονίκης , στα τηλέφωνα 2310-388456 και 2310-388457. Εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της συνομιλίας.

Κατά την έρευνα στο σπίτι του 63χρονου βρέθηκαν μεταξύ άλλων και κατασχέθηκαν:

– ένα πιστόλι κρότου με φυσίγγιο,

– 332 φυσίγγια κρότου,

– τέσσερις φωτοβολίδες,

– ένα εξάρτημα εκτόξευσης φωτοβολίδων,

– έξι εξωτερικοί σκληροί δίσκοι,

– δύο φορητοί υπολογιστές (tablet),

– επτά κάρτες μνήμης,

– οκτώ φορητές συσκευές αποθήκευσης (usb stick),

– 27 οπτικοακουστικοί ψηφιακοί δίσκοι,

– 70 δισκέτες,

– 26 κασέτες βιντεοκάμερας,

– 32 βιντεοκασέτες,

– ένα συσκευή καταγραφής αναλογικού σήματος σε ηλεκτρονικό υπολογιστή,

– πέντε εσωτερικοί σκληροί δίσκοι,

– μία ψηφιακή φωτογραφική μηχανή,

– ένας φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής,

– τρία κινητά τηλέφωνα,

– πέντε άλμπουμ φωτογραφιών και

– Πλήθος φωτογραφιών ανήλικων αγοριών και κοριτσιών

Αποπλανούσε αγόρια με δόλωμα… ανήλικο

Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας ο 63χρονος προέβη κατ’ επανάληψη σε ασελγείς πράξεις σε βάρος δύο ανήλικων αγοριών τα έτη 2017 και 2018 έναντι χρηματικής αμοιβής.

Στο πλαίσιο της έρευνας προέκυψε ότι 17χρονος προσέλκυε ανήλικους για λογαριασμό του 63χρονου με σκοπό τη διενέργεια ασελγών πράξεων και σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για το αδίκημα της μαστροπείας.

πηγή: dailythess

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
7
+
7
=