ΕΛΛΑΔΑ

17 συλλήψεις για βίαια επεισόδια σε σχολικό αγώνα στη Θεσσαλονίκη

17-συλλήψεις-για-βίαια-επεισόδια-σε-σχολ-84166

Σε συνολικά 17 συλλήψεις προχώρησε η Αστυνομία κατά τα χθεσινά επεισόδια σε ποδοσφαιρκό, σχολικό αγώνα στο γήπεδο του “Αχιλλέα Τριανδρίας” στη Θεσσαλονίκη.

Ανάμεσα στους συλληφθέντες είναι και δέκα ανήλικοι. Όλοι θα οδηγηθούν με την εις βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, επρόκειτο για βίαια επεισόδια, τα οποία ξέσπασαν όταν ομάδα, αποτελούμενη από 60-70 άτομα, κινήθηκαν καταδρομικά προς το γήπεδο, όπου εκείνη την ώρα αγωνίζονταν οι ομάδες του 16ου Λυκείου Θεσσαλονίκης και του 1ου ΕΠΑΛ Καλαμαριάς. Κατά τις ίδιες μαρτυρίες, κρατώντας σιδηρολοστούς, ξύλα και άλλα αντικείμενα τα ίδια άτομα κατευθύνθηκαν στις κερκίδες και επιτέθηκαν σε άλλα άτομα που παρακολουθούσαν την αναμέτρηση. Ακολούθησαν συμπλοκές, κατά τις οποίες αναφέρθηκαν δύο τραυματισμοί.

Στην περιοχή έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις που προχώρησαν σε προσαγωγές υπόπτων. Μετά την εξέτασή τους από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Αθλητικής Βίας Θεσσαλονίκης οι προσαγωγές μετατράπηκαν σε συλλήψεις.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου