ΕΛΛΑΔΑ

Κέρκυρα: Μέλος σπείρας με επτά κλοπές ο δράστης που πυροβόλησε πέντε συγγενείς του

κέρκυρα-μέλος-σπείρας-με-επτά-κλοπές-ο-85072

Σπείρα που είχε διαπράξει τουλάχιστον επτά διαρρήξεις σε διάφορες περιοχές της Κέρκυρας αποκαλύφθηκε μετά την σύλληψη του 35χρονου τσιγγάνου που πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο την Κυριακή στο οδόστρωμα στην περιοχή Λιβάδι Ρόπα, με αποτέλεσμα να τραυματίσει πέντε μέλη της οικογενείας του, μεταξύ των οποίων και μικρά παιδιά!

Από την εξέλιξη της έρευνας των αστυνομικών της Ασφαλείας διαπιστώθηκε ότι ο 35χρονος, που κατηγορείται ήδη για επικίνδυνες σωματικές βλάβες κατά συρροή και παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων, εμπλέκεται σε μια σειρά διαρρήξεων που διέπραξε από τις 14 του περασμένου Σεπτεμβρίου ως τις 31 Ιανουαρίου μαζί με τέσσερις συνεργούς του.

Έτσι, σε βάρος του σχηματίστηκε συμπληρωματική δικογραφία που περιλαμβάνει μια 35χρονη γυναίκα και τρεις άνδρες ηλικίας 26, 30 και 32 χρόνων.

Οι δράστες φέρονται ότι παραβίασαν μεταξύ άλλων ένα συνεργείο φορτηγών σε προάστιο της πόλης της Κέρκυρας και άρπαξαν διάφορα αντικείμενα αξίας 1.000 ευρώ, ένα αυτοκίνητο στην περιοχή Λιβάδι Ρόπα από το οποίο έκλεψαν μια τσάντα με 2.000 ευρώ και ένα σπίτι στην περιοχή Χρυσίδα απ’ όπου έκλεψαν μια ηλεκτρονική συσκευή αξίας 380 ευρώ, διάφορα αντικείμενα και το κυνηγετικό όπλο με το οποίο πυροβόλησε ο 35χρονος. Η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη για την εξιχνίαση και άλλων παρόμοιων υποθέσεων.

Ο 35χρονος συνελήφθη την Κυριακή, όταν καυγάδισε με τους συγγενείς του και άρχισε να πυροβολεί στο οδόστρωμα, με αποτέλεσμα να εξοστρακιστούν τα σκάγια και να τραυματίσουν ελαφρά έναν 11χρονο, έναν 13χρονο, μία 12χρονη, έναν 19χρονο και έναν 41χρονο. Κατά τη διάρκεια των ερευνών, βρέθηκε το κλεμμένο κυνηγετικό όπλο και μια μοτοσικλέτα που είχε κλέψει το περασμένο Σαββάτο από την περιοχή Αλεπού.

[protothema.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου