ΕΛΛΑΔΑ

Κατερίνη: Θύμα και της «Μπλε Φάλαινας» το κορίτσι που βίαζε ο πατέρας του

κατερίνη-θύμα-και-της-μπλε-φάλαινας-100129

Νέες λεπτομέρειες από την ιστορία φρίκης με την κακοποίηση και βιασμό του κοριτσιού στην Πιερία έρχονται στη δημοσιότητα. Η κοπέλα ήταν θύμα και της “Μπλε Φάλαινας”.

Το δράμα της 16χρονης είχε ξεκινήσει το 2008, όταν το κορίτσι ήταν μόλις έξι ετών και συνεχίστηκε μέχρι και το 2014, Βασικός δράστης του επί χρόνια βιασμού ήταν ο πατέρας της αλλά και άλλοι τρεις άνδρες.

Τον περασμένο Ιανουάριο έγινε καταγγελία στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κατερίνης και ακολούθησε έρευνα που οδήγησε στη σύλληψη του 50χρονου πατέρα και τριών ακόμη ανδρών (κατά περίπτωση 58 και 60 ετών).

Η δικογραφία περιλαμβάνει τα αδικήματα του βιασμού, της ασέλγειας και της αποπλάνησης εις βάρος ανηλίκου, όπως επίσης της σωματεμπορίας. Από τις διωκτικές Αρχές εξετάζεται εάν οι καταγγελλόμενες πράξεις συνέβαιναν με οικονομικά ανταλλάγματα.

Στον Τύπο όμως διέρρευσαν κι άλλες αποκαλύψεις. Σύμφωνα με το δελτίο του ANT1, η 16χρονη πριν έναν χρόνο φέρεται να έπεσε θύμα του διαδικτυακού παιχνιδιού «Μπλε Φάλαινα».

Τότε η 16χρονη είχε χαρακώσει το σώμα της με ξυράφι και είχε πάρει χάπια, κατόπιν οδηγιών που έπαιρνε από άγνωστους συνομιλητές, κατά τη διάρκεια αυτού του «παιχνιδιού», όπως αποκάλυψε στην Αστυνομία, σύμφωνα με τον ANT1.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου