ΕΛΛΑΔΑ

Μηνύσεις ετοιμάζει η οικογένεια της αδικοχαμένης Ειρήνης Λαγούδη

μηνύσεις-ετοιμάζει-η-οικογένεια-της-α-102690

Στην αντεπίθεση περνά η οικογένεια της Ειρήνης Λαγούδη, καθώς προτίθεται να κινηθεί νομικά εναντίον όσων γνώριζαν πού βρισκόταν η 44χρονη την ημέρα που πέθανε και δεν ειδοποίησαν τους δικούς της ανθρώπους. «Αν μας ενημέρωναν, η Ειρήνη θα ήταν σήμερα ζωντανή» δηλώνουν στο Star.

Η τελευταία συνάντηση της Ειρήνης με δύο άνδρες στη λίμνη Τριχωνίδα ελάχιστες ώρες πριν πεθάνει. Ένα απειλητικό μήνυμα που άφηνε να εννοηθεί ότι θα έδινε τέλος στη ζωή της. Και όμως οι άνθρωποι που την είδαν για τελευταία φορά δεν ανησύχησαν, ακόμα κι όταν είδαν την 44χρονη σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

Η οικογένεια ετοιμάζει μηνύσεις και ρωτά:
-Γιατί κανείς δεν μας ειδοποίησε;
-Γιατί δεν πήγαν στην αστυνομία να πουν ότι μια γυναίκα κινδυνεύει;
-Γιατί δεν επέστρεψαν για να βεβαιωθούν ότι είναι καλά;

-«Γιατί απέκρυψαν από την αστυνομία ότι εμείς ξέρουμε πού βρίσκεται και απειλούσε ότι υποτίθεται θα θέσει τέλος στη ζωή της; Γιατί δεν προσέτρεξαν στην αστυνομία να την εμποδίσουν, να την προστατεύσουν, να είναι στη ζωή σήμερα η Ειρήνη;» λέει ο δικηγόρος της οικογένειας Βασίλης Ταουξής.

Ο ξάδελφος της Ειρήνης, Παναγιώτης Ζήκος, ζητεί να αποδοθούν ευθύνες: «Μια σχέση που πλακώνεσαι, σου λέει ότι θα αυτοκτονήσει και φεύγεις ήσυχος; Εδώ ένας άνθρωπος χάθηκε, αν σας έλεγα εσάς ότι κάποιος αυτοκτονεί, τι θα κάνατε; Δεν έπρεπε να γυρίσουν να δουν ότι είναι καλά;».

[zougla.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου