Άρπαξε χρήματα & κάρτες από το νοσοκομείο, τα έφαγε & γύρισε για να ξανακλέψει

Τελευταία ενημέρωση: 2018-02-25, 13:47:49
Άρπαξε χρήματα & κάρτες από το νοσοκομείο, τα έφαγε & γύρισε για να ξανακλέψει

Απίστευτο περιστατικό με 33χρονη από το Καζακστάν που είχε ως πεδίο δράσης της... το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο. Το απόγευμα της 22ας Φεβρουαρίου, η 33χρονη εκμεταλλευόμενη την απουσία συνοδών ασθενών μπήκε σε δύο δωμάτια και άρπαξε στην πρώτη περίπτωση 1200 ευρώ και πιστωτικές κάρτες. Στη δεύτερη περίπτωση τα χρήματα ήταν λιγότερα, άρπαξε όμως και από εκεί κάρτες. 

Στη συνέχεια, όπως προκύπτει από την αστυνομική έρευνα, η 30χρονη πήγε σε πρακτορείο του ΟΠΑΠ και χρέωσε τις πιστωτικές με παιχνίδια που έπαιξε, ενώ μετά θέλησε να «τσιμπήσει» σε εστιατόριο. 

Η πληρωμή μέσω μηχανήματος POS δεν προκάλεσε κάτι το ανησυχητικό από την πλευρά των επαγγελματιών. Και δεν φτάνει αυτό, το ίδιο βράδυ, επέστρεψε στον ... τόπο του «εγκλήματος». Η 30χρονη αργά το βράδυ της ίδιας ημέρας θέλησε να επιστρέψει στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας για να συνεχίσει τις κλοπές! Εκεί όμως, τα θύματα είχαν ήδη ειδοποιήσει την αστυνομία, άνδρες της Αστυνομίας την «έπιασαν» με το που μπήκε στο εσωτερικό του νοσοκομείου. 

Πηγή: tempo24

 

 

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
5
+
9
=