ΕΛΛΑΔΑ

Αναβολή στην δίκη για το 19χρονο μοντέλο με την κοκαΐνη

αναβολή-στην-δίκη-για-το-19χρονο-μοντέλο-110623

‘Ετσι λοιπόν, το μοντέλο θα οδηγηθεί σε δίκη στις 19 Μαρτίου, όπως έκανε γνωστό ο δικηγόρος της οικογένειας Σάκης Κεχαγιόγλου.

Την ίδια στιγμή τόσο η 19χρονη όσο και η οικογένειά της αρνούνται να σχολιάσουν τα όσα είπε ο Ρουμάνος φίλος της Δώρας στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου στο κανάλι «Ε», σχετικά με την σχέση του μαζί της και με το ότι συνταξίδεψαν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Σάκη Κεχαγιόγλου

«Κατά την προσφάτως προγραμματισμένη ακρόαση της προσωρινά κρατουμένης στις Φυλακές του Χονγκ Κονγκ Ειρήνης Μελισσαροπούλου, η Εισαγγελία ζήτησε την αναβολή της συζητήσεως λόγω του περιορισμένου χρόνου συγκεντρώσεως του αποδεικτικού υλικού. Το αίτημα έγινε δεκτό και ορίστηκε ως νέα ημερομηνία η Δευτέρα 19/3/18.

Σχετικά δε με τις χθεσινές τηλεοπτικές εμφανίσεις και δηλώσεις του Ρουμανικής καταγωγής πολίτη που συνταξίδεψε με την Ειρήνη, τόσο οι γονείς της όσο και η ίδια δεν επιθυμούν να προβούν σε οποιαδήποτε δήλωση ή σχόλιο, σεβόμενοι την διαδικασία που διεξάγεται ενώπιον των Δικαστικών και Προανακριτικών Αρχών στην πόλη του Χονγκ Κονγκ και στην Ελλάδα, κατόπιν της αναφοράς που υπέβαλαν οι γονείς της προς τον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών».

Δείτε τα όσα είπε ο Πέτρος στην εκπομπή Tatiana Live

[newsit.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου