ΕΛΛΑΔΑ

Έτσι εμβόλισε την «Γαύδο» η τουρκική ακταιωρός… (βίντεο)

έτσι-εμβόλισε-την-γαύδο-η-τουρκική-α-114794

Στα βίντεο φαίνεται καθαρά η στιγμή του εμβολισμού του ελληνικού σκάφους

Ένα νέο ντοκουμέντο από το επεισόδιο που προκάλεσε μεγάλη ένταση στο Αιγαίο τα τελευταία 24ωρα όπως αυτό καταγράφηκε από τις κάμερες που βρίσκονταν πάνω στο ελληνικό περιπολικό ανοικτής θαλάσσης, «090 Γαύδος», έρχεται στο φως με δύο νέα βίντεο. Η τουρκική ακταιωρός «UMUT» εμβόλισε το μήκους 68 μέτρων ελληνικό πλοίο, 20 λεπτά πριν από τα μεσάνυχτα της Δευτέρας. Στα βίντεο που δημοσίευσε το kathimerini.gr φαίνεται καθαρά η στιγμή του εμβολισμού του ελληνικού σκάφους.

Δείτε τα δύο βίντεο:

Στην ανακοίνωσή του το Αρχηγείο του Λιμενικού ανέφερε ότι «στη θαλάσσια περιοχή ανατολικά των Ιμίων, εντός ελληνικών χωρικών υδάτων, τουρκική ακταιωρός πραγματοποίησε επικίνδυνους ελιγμούς και προσέκρουσε στην πρυμναία αριστερή πλευρά του ΠΑΘ “090”, το οποίο εκτελούσε διατεταγμένη περιπολία στην περιοχή».

«Ετσι μας εμβόλισαν οι Τούρκοι» – Συγκλονιστική μαρτυρία από μέλος του «Γαύδος»

Συγκλονιστική μαρτυρία από μέλος του πληρώματος του πλοίου «ΓΑΥΔΟΣ» του Λιμενικού Σώματος βλέπει το φως της δημοσιότητας.

Όπως αναφέρει, το βράδυ της Δευτέρας θα ήταν ιδιαίτερα «θερμό», καθώς τουρκικό πλοίο προσπάθησε να εμβολίσει το ελληνικό πλοίο «ΓΑΥΔΟΣ» και ευτυχώς, δεν υπήρξαν τραυματισμοί…

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου