ΕΛΛΑΔΑ

Αμαξοστοιχία συγκρούστηκε με λεωφορείο

αμαξοστοιχία-συγκρούστηκε-με-λεωφορ-483498

Εμπορική αμαξοστοιχία που εκτελούσε το δρομολόγιο Δράμα-Αλεξανδρούπολη συγκρούστηκε με λεωφορείο του ΚΤΕΛ, το οποίο παραβίασε την μπάρα. Το περιστατικό συνέβη το μεσημέρι στο Νεοχώρι Ξάνθης.

Μία γυναίκα μεταφέρθηκε σοβαρά τραυματισμένη στο νοσοκομείο. Στο λεωφορείο επέβαιναν μία μητέρα με το ανήλικο παιδί της.

Το παιδί δεν έπαθε το παραμικρό, η μητέρα τραυματίστηκε ελαφρά, ενώ ο οδηγός του λεωφορείου υπέστη σοκ.

Το περιστατικό συνέβη το μεσημέρι στο Νεοχώρι Ξάνθης. Το λεωφορείο επιχείρησε να διασχίσει σιδηροδρομική διάβαση, τη στιγμή που κατέβαινε η μπάρα με αποτέλεσμα να εγκλωβιστεί πάνω στις γραμμές.

Ο οδηγός του λεωφορείου, στην προσπάθειά του να μετακινήσει το αυτοκίνητο, ζήτησε τη βοήθεια μιας 30χρονης γυναίκας, η οποία με το Ι.Χ. που οδηγούσε προπορευόταν του λεωφορείου και είχε προλάβει να περάσει τη σιδηροδρομική διάβαση.

Η 30χρονη βγήκε από το αυτοκίνητό της και επιχείρησε με τα χέρια της να ανεβάσει την μπάρα, ώστε να μετακινηθεί το λεωφορείο.

Εκείνη τη στιγμή η διερχόμενη εμπορική αμαξοστοιχία χτύπησε το λεωφορείο στο πίσω μέρος του.

Αποτέλεσμα ήταν να ανατραπεί το λεωφορείο και να καταπλακώσει την άτυχη γυναίκα, η οποία βαριά τραυματισμένη μεταφέρθηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Σταυρούπολης και στη συνέχεια στο Γενικό Νομαρχιακό Νοσοκομείο Ξάνθης όπου νοσηλεύεται.

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου