ΕΛΛΑΔΑ

«Γάζωσε» το σπίτι και το μαγαζί οικογένειας στη Νάξο

γάζωσε-το-σπίτι-και-το-μαγαζί-οικογέ-128331

«Χτενίζουν» τη Νάξο οι τοπικές αστυνομικές αρχές και προσπαθούν με μπλόκα στα σημεία εξόδου από το νησί να εντοπίσουν έναν 36χρονο «πιστολέρο» που σκόρπισε τον τρόμο σε μια οικογένεια, «γαζώνοντας» με κυνηγετικό όπλο την ψησταριά που διατηρεί αλλά και την κατοικία της στην περιοχή Φιλώτι!

Οι δυο οικογένειες έχουν παλιές κτηματικές διαφορές και, το πρωί της Κυριακής, ο αδελφός του 36χρονου κατήγγειλε στην Αστυνομία ότι δέχθηκε επίθεση από μέλη της άλλης οικογένειας, με αποτέλεσμα να συλληφθούν τρία άτομα. Ωστόσο, ο 36χρονος δεν… ικανοποιήθηκε από τις συλλήψεις και, αφού κατανάλωσε αρκετό αλκοόλ, αποφάσισε να πάρει το νόμο στα χέρια του!

Πήρε το κυνηγετικό του όπλο και πήγε έξω από την ψησταριά της αντίπαλης οικογένειας, όπου άρχισε να πυροβολεί προκαλώντας ζημιές και σκορπίζοντας τον πανικό! Σαν να μην ήταν αρκετό αυτό, έκανε το ίδιο και στο σπίτι της άλλης οικογένειας προκαλώντας και εκεί φθορές! Αμέσως μετά, εξαφανίστηκε και αναζητείται, ενώ οι άνδρες του αστυνομικού σταθμού Δρυμαλίας σχημάτισαν σε βάρος του δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας και οπλοχρησία.

[protothema.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου