Δολοφονία Ζέμπερη: Νέα κατάθεση Σοροπίδη, θα αναγνωρίσει τον Χάρη και τον Ψηλό

Τελευταία ενημέρωση: 2018-02-05, 09:45:46
Δολοφονία Ζέμπερη: Νέα κατάθεση Σοροπίδη, θα αναγνωρίσει τον Χάρη και τον Ψηλό

Εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας της Δώρας Ζέμπερη φέρνει η εξέταση DNA, η οποία βρήκε γενετικό υλικό άλλου άνδρα, στα νύχια της Εφοριακού. 

Το τρίτο αυτό πρόσωπο ίσως έχει άμεση εμπλοκή στη δολοφονία καθώς τα ίχνη βρέθηκαν στα νύχια της γυναίκας και όλα δείχνουν ότι πιθανότατα πάλεψε μαζί του.

Να σημειωθεί ότι ο Μανώλης Σοροπίδης, μπορεί στην αρχική του κατάθεση να είχε ομολογήσει τη δολοφονία, ωστόσο, σε δεύτερο χρόνο, με απολογητικά του υπομνήματα, ανέφερε ότι του δόθηκε εντολή να δολοφονήσει την Δώρα Ζέμπερη αντί χρηματικού ποσού 30.000 ευρώ, κατονομάζοντας μάλιστα, γενικά και αόριστα, δύο πρόσωπα, τον «Χάρη» και τον «Ψηλό». 

Η νέα κατάθεση του Σοροπίδη είναι προγραμματισμένη για την ερχόμενη Πέμπτη. Σε αυτή, σύμφωνα με την espresso,  θα κληθεί να αναγνωρίσει τον “αστυνομικό” τον οποίο ο ίδιος αναφέρει στις συμπληρωματικές του καταθέσεις ως “Χάρη” και ως τον ένα από τους δύο ανθρώπους με τους οποίους ήρθε σε επαφή και του έδωσαν την εντολή να σκοτώσει την άτυχη εφοριακό.

Σύμφωνα με την espresso θα ζητηθεί από τον 58χρονο να αναγνωρίσει το άτομο που έχει περιγράψει ότι όχι μόνο έπαιξε ρόλο μεσάζοντα εκείνων που ήθελαν να σκοτώσουν την 32χρονη, αλλά μετά τη σύλληψή του προσπάθησε να «του κλείσει το στόμα» όταν ήταν στο μεταγωγών, δίνοντάς του, όπως περιγράφει, ένα χάπι…

Σε κάθε περίπτωση το DNA τρίτου ατόμου δεν «αθωώνει» τον 58χρονο καθώς τα στοιχεία σε βάρος του για την επίθεση κατά της 32χρονης είναι συντριπτικά, ωστόσο είναι ένα στοιχείο το οποίο θα πρέπει άμεσα να ελεγχθεί.


Πηγή:  iefimerida.gr
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
8
+
7
=