ΕΛΛΑΔΑ

Κοζάνη: Η απάντηση του δολοφόνου της Ανθής Λινάρδου στις νέες κατηγορίες

κοζάνη-η-απάντηση-του-δολοφόνου-της-αν-147530

Στις δικαστικές αίθουσες Γρεβενών θα βρεθεί εκ νέου ο συζυγοκτόνος Τάσος Τσιουχάρας, που σκότωσε και θα έθαψε τη σύζυγό του Ανθή Λινάρδου τον Ιανουάριο του 2016 στο Βελβεντό Κοζάνης, σε ένα έγκλημα που συγκλόνισε ολόκληρη τη χώρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στις 25 Ιανουαρίου 2018 θα οδηγηθεί ενώπιον του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Γρεβενών, κατηγορούμενος για το αδίκημα της πρόκλησης βλάβης σε τρίτο, για την εκτέλεση κακουργήματος ή πλημμελήματος.

Πιο συγκεκριμένα, φέρεται σαν κατηγορούμενος για συμφωνία μεταξύ αυτού και συγκρατούμενού του, στο σωφρονιστικό κατάστημα Φελλίου Γρεβενών, όπου εξέτιε την ποινή της ισόβιας κάθειρξης, όπου κατά τη διάρκεια της άδειας του δεύτερου, θα προκαλούσε σωματική βλάβη στη μητέρα της Ανθής Λινάρδου.

Αρνείται τα πάντα ο Τάσος Τσιουχάρας

Για τη νέα κατηγορία του Τάσου Τσιουχάρα μίλησε η συνήγορος του συζυγοκτόνου από το Βελβεντό Ασημίνα Μαγγόλα. Η ίδια κάνει λόγο για μια κατηγορία που είναι ανυπόστατη και χωρίς έρεισμα στο αποδεικτικό υλικό, δηλώνοντας: «Ο πελάτης μου αρνείται την κατηγορία. Δεν έχει καμία απολύτως συμμετοχή για την κατηγορία που του αποδίδεται. Επίσης δεν είχε κανένα σκοπό, καμία πρόθεση, σε κανένα αδίκημα. Ισχυρίζεται ακράδαντα ότι είναι προφανώς κατασκευασμένη, από εκείνους που έχουν διπλή επιδίωξη με σκοπό να δυσχεράνουν σε δικαστικό επίπεδο τη θέση του στο Εφετείο, ελπίζοντας ότι όλα αυτά θα αποδειχτούν κατά την ακροαματική διαδικασία».

«Επιπρόσθετα, για τη συγκεκριμένη υπόθεση, ο πελάτης μου ισχυρίζεται ότι είναι κατασκευασμένη και για το λόγο ότι αποσκοπεί στο να καταφέρουν ένα καίριο και αποφασιστικό πλήγμα σε επικοινωνιακό επίπεδο στη δημόσια εικόνα του αποδίδοντας σε αυτόν συμπεριφορές οι οποίες είναι άσχετες με το ποιόν του και με τον κώδικα αξιών που έχει. Ο πελάτης σέβεται και υπολήπτεται τη μητέρα την Ανθής, δεν είχε, δεν έχει και ούτε σκέφτηκε ποτέ να κάνει κακό σε οποιοδήποτε τρίτο πρόσωπο».

Σχετικά με την βασική υπόθεση στην οποία είχε καταδικαστεί, η κα. Μαγγόλα δήλωσε: «Ήταν ένα ατυχές συμβάν. Δεν είναι τα πραγματικά περιστατικά αυτά τα οποία παρουσιάστηκαν από τα ΜΜΕ, παρόλο που υιοθετήθηκαν από την Πρωτόδικη απόφαση κάποια από αυτά.»

Πηγή: kozanilife.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου