ΕΛΛΑΔΑ

Σφοδρή επίθεση Παπαρήγα

σφοδρή-επίθεση-παπαρήγα-485695

Σφοδρότατη επίθεση κατά του πρωθυπουργού εξαπέλυσε η γγ του ΚΚΕ στη διάρκεια της επίσκεψής της στα Ναυπηγεία της Ελευσίνας.

«Για τον κ. Παπανδρέου πατριωτισμός είναι ο ελληνικός λαός να σκύψει το κεφάλι, να δώσει και ολόκληρο αν είναι δυνατόν το μισθό του, για να εξοφλήσουν τους Γερμανούς, τους Γάλλους τραπεζίτες και τους υπόλοιπους.

» Για τον πρωθυπουργό πατριωτισμός είναι να δουλεύει κανείς με 500 ευρώ το μήνα. Πατριωτισμός είναι να έχει απούλητα ο αγρότης τα προϊόντα και το μικρομάγαζο να έχει αναδουλειά».

Όσον αφορά τις συντεχνίες, η κ. Παπαρήγα είπε ότι «εμείς είμαστε περήφανοι που υπερασπιζόμαστε τα δικαιώματα των εργατοϋπαλλήλων, της φτωχής αγροτιάς, των αυτοαπασχολούμενων» και πρόσθεσε ότι η θέση αυτή δεν έχει καμία σχέση με το συντεχνιασμό.

Αναφερόμενη στο θέμα της περαίωσης ζήτησε από την κυβέρνηση να την πάρει πίσω και σημείωσε ότι «είναι ντροπή να εκμεταλλεύεστε έτσι τους ανθρώπους με τα μικρομάγαζα και να φτάνετε να στέλνετε περαίωση και στους μισθωτούς που δουλεύουν με τα μπλοκάκια. Τέρμα οι ελιγμοί, εδώ και τώρα πάρτε την πίσω».

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου