ΕΛΛΑΔΑ

«Αντί να εκβιάζει, ας ακούσει το μήνυμα των πολιτών»

αντί-να-εκβιάζει-ας-ακούσει-το-μήνυμα-485920

Στο δίλημμα πρωθυπουργού αναφέρθηκε για μια ακόμα φορά ο πρόεδρος της ΝΔ στη διάρκεια της περιοδείας του στο Κερατσίνι.

«Θα προέτρεπα τον κ. Παπανδρέου, αντί να εκβιάζει τον Ελληνικό λαό, να έρθει εδώ, δίπλα στον απλό πολίτη, στον απλό τον κόσμο και να βιώσει την αγωνία του για το αύριο. Και να πάρει, επιτέλους, το μήνυμά του» τόνισε.

Ο κ. Σαμαράς επανέλαβε ότι υπάρχει άλλος δρόμος για την έξοδο από την κρίση με αιχμή την ανάπτυξη.

«Υπάρχει άλλος δρόμος. Αλλάξτε πορεία» κατέληξε.

 

Διαψεύσεις για Κ. Καραμανλή

Συνεργάτες του Κώστα Καραμανλή διέψευσαν χθες τις πληροφορίες που εμφανίζουν τον τέως πρωθυπουργό να χαρακτήρισε το Μνημόνιο «αναγκαίο κακό», κατά τη συνάντηση που είχε με το προεδρείο των εμπόρων, πριν δύο μέρες στο γραφείο του.

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο πρόεδρος της ΕΣΕΕ Βασίλης Κορκίδης, ο οποίος ξεκαθάρισε ότι κανείς από τους παρευρισκόμενους δεν άκουσε τον τέως πρωθυπουργό να λέει κάτι τέτοιο.

Η δήλωση του κ. Κορκίδη έχει ως εξής: «Στην ιδιαίτερα φιλική συνάντησή μας με τον π. πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή κανείς από τους παρευρισκόμενους δεν άκουσε τον π. πρωθυπουργό να χαρακτηρίζει το Μνημόνιο ‘αναγκαίο κακό’».

Συνεργάτες του Κώστα Καραμανλή διέψευσαν και εκείνοι με τη σειρά τους τις πληροφορίες.

«Δεν υπάρχει καμιά διαφοροποίηση από την επίσημη θέση της ΝΔ σε θέματα οικονομίας» τονίζουν. Υποστηρίζουν, δε, πως «κάθε άλλη ερμηνεία είναι αυθαίρετη και αποσπασματική».

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, «η φράση ‘αναγκαίο κακό’ δεν ειπώθηκε ποτέ από το στόμα του πρώην πρωθυπουργού».

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου