ΕΛΛΑΔΑ

Σίνδος: Αιματηρή καταδίωξη με έναν νεκρό – Δύο συλλήψεις

σίνδος-αιματηρή-καταδίωξη-με-έναν-νεκ-166022

Στη σύλληψη δύο ημεδαπών ηλικίας 73 και 33 ετών, οι οποίοι εμπλέκονται στην κινηματογραφική καταδίωξη που κατέληξε σε τραγωδία στη Σίνδο, προχώρησαν ο αρχές.

Σημειώνεται ό,τι κατά τη χθεσινοβραδινή καταδίωξη φορτηγού αυτοκινήτου από αστυνομικούς ένας 61χρονος με καταγωγή από την Αλβανία έχασε τη ζωή του.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ, ο 61χρονος είχε εισέλθει παράνομα στην ελληνική επικράρεια, από περιοχή των Ευζώνων Κιλκίς, μαζί με ακόμη δύο συμπατριώτες του. Όλοι οι παραπάνω είχαν εισέλθει παράνομα στη χώρα με ένα φορτηγάκι, το οποίο οδηγούσε 73χρονος ημεδαπός ο οποίος φέρεται να είχε αναλάβει να τους προωθήσει έναντι αμοιβής στο εσωτερικό της χώρας μας.

Ωστόσο, όταν το παραπάνω όχημα έφτασε στο ύψος του Πολυκάστρου, και όταν οι αστυνομικοί του έκαναν έλεγχο προκειμένου να σταματήσει για έλεγχο, ο οδηγός ανέπτυξε ταχύτητα, ενώ η καταδίωξη σημειώθηκε μέχρι το νομό Θεσσαλονίκης, όπου στην περιοχή της Σίνδου, το φορτηγό εξετράπη της πορείας και έπεσε σε κανάλι.

Αμεσα στο σημείο κλήθηκαν και μετέβησαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής μαζί με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ όπου απεγκλώβισαν τους επιβαίνοντες.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., ο οδηγός και δύο εκ των μεταφερόμενων Αλβανών φέρουν τραύματα τα οποία όμως δεν εμπνέουν καμία ανησυχία. Σύμφωνα με την ίδια ενημέρωση, ο τρίτος αλλοδαπός όταν απεγκλωβίστηκε διατηρούσε τις αισθήσεις του, ενώ από την πρώτη εξέτασή του δεν φαινόταν να έχει κάποια εμφανή τραύματα. Στη συνέχεια όμως κι ενώ επρόκειτο να διακομιστεί σε νοσοκομείο μαζί με τους υπόλοιπους τραυματίες, άφησε την τελευταία του πνοή. Ωστόσο, την τελική εξήγηση αναμένεται να δώσει η νεκροψία-νεκροτομή που έχει παραγγελθεί και αναμένεται να πραγματοποιηθεί στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» της Θεσσαλονίκης.

Τέλος, να σημειωθεί πως ο 73χρονος που φέρεται να είναι εκείνος που ήταν επιφορτισμένος με τη μεταφορά τους νοσηλεύεται φρουρούμενος, ενώ αστυνομικοί συνέλαβαν κι έναν 33χρονο ημεδαπό που ήταν σε όχημα το οποίο προπορευόταν και φαίνεται πως παρείχε ενημέρωση στον 73χρονο για την κατεύθυνση που ακολουθούσαν.

iefimerida.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου