Ήταν στο Δρομοκαΐτειο ο 34χρονος που έκαψε τον πατριό του

Τελευταία ενημέρωση: 2018-01-02, 09:31:29
Ήταν στο Δρομοκαΐτειο ο 34χρονος που έκαψε τον πατριό του

«Ήρθα να παραδοθώ, σκότωσα τον πατριό μου. Τον έλουσα με βενζίνη και τον έκαψα ζωντανό» φέρεται να είπε στους αστυνομικούς στο αστυνομικό τμήμα όπου πήγε και παραδόθηκε ο 34χρονος που έκαψε ζωντανό τον πατριό του. 

Το έγκλημα έγινε στο χωριό Αγιος Νικόλας της Μεσσηνιακής Μάνης ανήμερα της Πρωτοχρονιάς. Ο δράστης είχε πάρει εξιτήριο στις αρχές του περασμένου Σεπτεμβρίου από το «Δρομοκαΐτειο» νοσοκομείο των Αθηνών, όπου νοσηλευόταν και από τότε είχε πάει στο χωριό του, τον Άγιο Νικόλαο, όπου βρίσκεται και η μητέρα του. Πατριός και προγονός είχαν κακή σχέση και ο 34χρονος ζούσε σε τροχόσπιτο στην περιοχή. 

ο 35χρονος, σύμφωνα με την Αστυνομία, πήγε σήμερα στο μεσημέρι στο πατρικό του σπίτι, που βρίσκεται στην κοινότητα του Αγίου Νικολάου. Εκείνη την στιγμή βρίσκονταν στην αυλή του σπιτιού ο 56χρονος πατέρας του, η μητέρα του, μία θεία του και ένα φιλικό πρόσωπο της οικογένειας.

Αμέσως μετά, ο 35χρονος περιέλουσε τον πατέρα του με βενζίνη και πετρέλαιο και του έβαλε φωτιά, με αποτέλεσμα ο 56χρονος, ο οποίος αντιμετώπιζε κινητικά προβλήματα, να απανθρακωθεί.

Στην συνέχεια ο 35χρονος περιέλουσε με το ίδιο εύφλεκτο υλικό την μητέρα του. Όμως η γυναίκα κατάφερε να τρέξει και να ξεφύγει, πριν της βάλει φωτιά ο γιός της.

Κατόπιν, ο δράστης πήγε σε γειτονικό σπίτι, περιέλουσε με βενζίνη και πετρέλαιο την εξωτερική πόρτα και στη συνέχεια έβαλε φωτιά.

Ο ενοικιαστής του σπιτιού δεν ήταν εκεί, αλλά ο ιδιοκτήτης του ακινήτου αντελήφθη την φωτιά και επιχείρησε να την σβήσει. Όμως, στην προσπάθειά του να προλάβει την φωτιά πριν πάρει διαστάσεις, τραυματίστηκε ελαφρά στα πόδια.

Στη συνέχεια ο δράστης παραδόθηκε στις αρχές όπου ομολόγησε την αποτρόπαια πράξη του.

[thetoc.gr]

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
9
+
1
=