ΕΛΛΑΔΑ

Έπιασαν τον ληστή την ώρα που… άλλαζε ρούχα

έπιασαν-τον-ληστή-την-ώρα-που-άλλαζε-182061

Τον ληστή που είχε γίνει ο φόβος και ο τρόμος υπαλλήλων καταστημάτων και κατοίκων στο κέντρο της Αθήνας συνέλαβαν οι αστυνομικοί.

Ο δράστης έπεσε στα χέρια των αστυνομικών στις 20 Δεκεμβρίου μετά από ληστεία στα ΕΛ.ΤΑ στην Κυψέλη, όπου είχε μάλιστα πυροβολήσει και μια φορά για εκφοβισμό.

Ο ληστής έφυγε αρπάζοντας 3.700 ευρώ από τα ταμεία του υποκαταστήματος των ΕΛ.ΤΑ. Όταν άκουσε τα περιπολικά και τις μηχανές να ερευνούν στην περιοχή κρύφτηκε σε μια αποθήκη και άλλαξε ρούχα… δεν πρόλαβε όμως να κρύψει τα ίχνη του και έτσι βρέθηκε με χειροπέδες στα χέρια.

Οι αστυνομικοί βρήκαν πάνω του και το όπλο που χρησιμοποιούσε και έτσι κατάλαβαν ότι είχαν να κάνουν με τον άνθρωπο που είχε ληστέψει με την απειλή όπλου σούπερ μάρκετ, μίνι μάρκετ, πρατήρια καυσίμων και περίπτερα.

Στα πλάνα των καμερών ασφαλείας των καταστημάτων αν και ο ληστής φορούσε πάντα κουκούλα ήταν ευδιάκριτος ο χαρακτηριστικός γεμιστήρας του πιστολιού του. Του άρεσε να έχει πάντα περασμένο έναν γεμιστήρα με περισσότερες από 20 σφαίρες και έτσι οι αστυνομικοί κατάφεραν να τον ταυτοποιήσουν σε 15 χτυπήματα σ την ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας.

[newsit.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου