ΕΛΛΑΔΑ

Τον έπιασε να κλέβει βενζίνη και τον χτύπησε με γκλομπ

τον-έπιασε-να-κλέβει-βενζίνη-και-τον-χτ-183760

Τα καύσιμα, τις μπαταρίες της μηχανής και διάφορα εργαλεία που υπήρχαν στις βάρκες δυο γειτόνων στο Αιτωλικό, έβαλε στο μάτι ένας νεαρός και άρχισε να τα κλέβει. Όταν ο ένας από τα θύματα τον τσάκωσε, δεν δίστασε να τον χτυπήσει!

Ο ιδιοκτήτης μιας από τις βάρκες είδε από το παράθυρό του τον 28χρονο Έλληνα να «ρουφάει» την βενζίνη από το ρεζερβουάρ της και βγήκε αμέσως έξω για να τον εμποδίσει. Τότε, ο δράστης έβγαλε ένα ξύλινο κλομπ, του επιτέθηκε και τον χτύπησε με αυτό προσπαθώντας να διαφύγει με τα κλοπιμαία. Ο ελαφρά τραυματισμένος ιδιοκτήτης της βάρκας ειδοποίησε την Αστυνομία και έδωσε λεπτομερή περιγραφή του νεαρού, ο οποίος συνελήφθη από τους αστυνομικούς του τοπικού τμήματος λίγο αργότερα.

Όπως προέκυψε στην προανάκριση, είχε κλέψει καύσιμα και άλλα αντικείμενα από τις δυο βάρκες άλλες τρεις φορές, στις 17, 19 και 21 Δεκεμβρίου! Ο 28χρονος παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Μεσολογγίου με κατηγορίες για κλοπή κατ’ εξακολούθηση, παράνομη οπλοκατοχή και πρόκληση απλής σωματικής βλάβης.

[protothema.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου