ΕΛΛΑΔΑ

Επίθεση Σαμαρά στον πρωθυπουργό

επίθεση-σαμαρά-στον-πρωθυπουργό-489024

Ο μόνος δρόμος για την έξοδο από την κρίση είναι η ανάπτυξη, τόνισε ο πρόεδρος της ΝΔ, Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος περιόδευσε στη Μεσσηνία.

Ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης άσκησε κριτική στην κυβέρνηση και προσωπικά στον πρωθυπουργό, ενώ κάλεσε τους πολίτες να δώσουν το «παρών» στην κάλπη του Νοεμβρίου.

Στη διάρκεια της δεύτερης ημέρας της περιοδείας του στο Νομό, ο κ. Σαμαράς συναντήθηκε με τον Μητροπολίτη Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομο και στην συνέχεια πήγε στο Επιμελητήριο, όπου συναντήθηκε με τον πρόεδρο Γιώργο Καραμπάτο και τα μέλη της διοικούσας επιτροπής.

Συζήτηση για τα προβλήματα των μικρομεσαίων επιχειρήσεων που, όπως τονίστηκε, ασφυκτιούν από την κυβερνητική πολιτική και χρειάζεται – όπως ανέφερε -τα μεσσηνιακά προϊόντα να γίνουν πιο ανταγωνιστικά.

Ο κ. Σαμαράς ζήτησε ενημέρωση για τη δράση του οδοιπορικού «οι δρόμοι του λαδιού» που οργανώνει κάθε χρόνο το Επιμελητήριο Μεσσηνίας.

Στη συνέχεια περιόδευσε στην αγορά της Καλαμάτας και μίλησε με πολλούς καταστηματάρχες στην οδό Αριστομένους.

Φτάνοντας στο εκλογικό κέντρο του υποψηφίου Περιφερειάρχη Πελοποννήσου με το συνδυασμό Δυνατή Πελοπόννησος, όπου τον υποδέχτηκε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Δημήτρης Δράκος, μαζί με τον βουλευτή του νομού Γιάννη Λαμπρόπουλο.

Ο πρόεδρος της ΝΔ σε χαιρετισμό που απεύθυνε σε συγκεντρωμένους πολίτες ζήτησε και πάλι από τους Μεσσήνιους σύμπνοια, ενότητα και συσπείρωση.

«Δεν επιτρέπεται η αποχή» τόνισε και εξέφρασε την βεβαιότητά του ότι ο πρώτος περιφερειάρχης στην Πελοπόννησο θα είναι ο Δημήτρης Δράκος.

Ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης μετέβη στο εκλογικό κέντρο του υποψηφίου δημάρχου Καλαμάτας Παναγιώτη Νίκα.

Στην ομιλία του, αφού σημείωσε τις δυσκολίες τόσο του θεσμικού πλαισίου της εφαρμογής του «Καλλικράτη» και τις οικονομικές δυσκολίες που θα αντιμετωπίσουν οι νέοι δήμαρχοι, ζήτησε να στηριχθεί ο Παναγιώτης Νίκας και δήλωσε βέβαιος πως στις 7 Νοεμβρίου θα είναι και πάλι δήμαρχος Καλαμάτας.

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου