ΕΛΛΑΔΑ

Συνελήφθη 13χρονος για κλοπές σε γραφεία

συνελήφθη-13χρονος-για-κλοπές-σε-γραφεί-208578

Στην άκρη του νήματος τριών περιπτώσεων κλοπών – διαρρήξεων σε δικηγορικό και λογιστικό γραφείο, καθώς και κατάστημα – φωτογραφείο, σε περιοχές της Χαλκίδας, το Τμήμα Ασφαλείας

Για τις παραπάνω υποθέσεις συνελήφθησαν δύο άτομα εκ των οποίων ο ένας είναι ανήλικος Έλληνας μόλις 13 ετών και ο έτερος Αλβανός 20 ετών. Αντιμετωπίζουν αμφότεροι τις κατηγορίες των διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπών.
Επίσης, την ίδια κατηγορία αντιμετωπίζουν τρεις (3) ακόμη συνεργοί τους και συγκεκριμένα ένας υπήκοος Αλβανίας και δύο Έλληνες, εκ των οποίων ο ένας ανήλικος.

Ειδικότερα οι ανωτέρω δράστες, με διαφορετική σύνθεση κάθε φορά, ενέχονται:

• σε κλοπή – διάρρηξη δικηγορικού γραφείου, όπου πρώτες πρωινές ώρες της 03-12-2017, παραβίασαν παράθυρο αυτού και αφαίρεσαν από το εσωτερικό του χρηματικό ποσό και δύο ρολόγια χειρός,

• σε κλοπή – διάρρηξη λογιστικού γραφείου, όπου βραδινές ώρες τις 23/24-11-2017, παραβίασαν παράθυρο αυτού και αφαίρεσαν από το εσωτερικό του χρηματικό ποσό, καθώς και

• σε κλοπή – διάρρηξη καταστήματος – φωτογραφείου, όπου βραδινές ώρες της 28/29-11-2017, παραβίασαν παράθυρο αυτού και αφαίρεσαν από το εσωτερικό του χρηματικό ποσό.

Από την κατοχή του 20χρονου συλληφθέντα, βρέθηκε και κατασχέθηκε μέρος του αφαιρεθέντος χρηματικού ποσού από το δικηγορικό γραφείο, το οποίο αποδόθηκε στον νόμιμο κάτοχό του.

Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, συνελήφθησαν ακόμη ένας 38χρονος υπήκοος Αλβανίας, ένας 33χρονος Έλληνας & μία 36χρονη Ελληνίδα, οι οποίοι κατηγορούνται για αποδοχή και διάθεση προϊόντος εγκλήματος, ενώ επιπλέον η 36χρονη κατηγορείται και για παραμέλησης της εποπτείας ανηλίκου.

Η έρευνα συνεχίζεται προκειμένου να διακριβωθεί η τυχόν εμπλοκή των δραστών και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.

Την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου