Παρέμβαση εισαγγελέα για μεθυσμένους ανήλικους στην Ιεράπετρα

Τελευταία ενημέρωση: 2017-11-28, 11:54:08
Παρέμβαση εισαγγελέα για μεθυσμένους ανήλικους στην Ιεράπετρα

Τα αλλεπάλληλα περιστατικά μέθης δυο ανήλικων μαθητών στην Ιεράπετρα οι ο ποίοι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, τα ξημερώματα της Κυριακής, είχαν ως αποτέλεσμα να παρέμβει ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Λασιθίου που ζήτησε από τις αστυνομικές υπηρεσίες να διερευνηθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες κατανάλωσαν αλκοόλ.

Ήδη, πάντως, το τοπικό αστυνομικό τμήμα διενεργεί σχετική προανάκριση η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη, όπως αποκάλυψε ο διοικητής του Σπύρος Χασιώτης στο radiolasithi.gr. Οι αστυνομικοί έχουν πάρει καταθέσεις από τον 15χρονο και τον 13χρονο που βρέθηκαν στο νοσοκομείο με συμπτώματα βαριάς μέθης και αναζητούν αυτούς που τους χορήγησαν οινοπνευματώδη ποτά χωρίς την άδεια κηδεμόνα, όπως ορίζει η νομοθεσία.

Ο 13χρονος κατέθεσε ότι κατανάλωσε άγνωστη ποσότητα αλκοόλ σε ένα υπαίθριο πάρτι που διεξήχθη το βράδυ του Σαββάτου στην παραλία της Ιεράπετρας και, όταν έχασε τις αισθήσεις του, μεταφέρθηκε στα Επείγοντα του νοσοκομείου Ιεράπετρας. Από εκεί, διακομίστηκε στο νοσοκομείο του Αγίου Νικολάου τα ξημερώματα της Κυριακής και νοσηλεύτηκε στην Παιδιατρική κλινική. Τις ίδιες ώρες, ο 15χρονος διασκέδαζε σε άγνωστο σημείο, αλλά καθώς πήγε 5 τα ξημερώματα της Κυριακής και δεν είχε επιστρέψει στο σπίτι του, οι γονείς του τον αναζήτησαν και τον βρήκαν σε κακή κατάσταση από το μεθύσι, σε ένα πάρκο στο κέντρο της Ιεράπετρας, απ’ όπου τον μετέφεραν στο νοσοκομείο.

[radiolasithi.gr]

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
9
+
8
=