ΕΛΛΑΔΑ

Νέα επίθεση Σαμαρά για την οικονομία

νέα-επίθεση-σαμαρά-για-την-οικονομία-492454

Περιοδεία στον Ασπρόπυργο, την Ελευσίνα και τα Μέγαρα πραγματοποίησε χθες, Πέμπτη, ο Αντώνης Σαμαράς, συνοδευόμενος από τον υποψήφιο περιφερειάρχη Βασίλη Κικίλια. Ο πρόεδρος της ΝΔ επιτέθηκε εκ νέου στην κυβέρνηση για την οικονομία, ενώ είπε ότι η ψήφος στους υποψηφίους του ΠΑΣΟΚ στις εκλογές του Νοεμβρίου θα δώσει το «πράσινο φως» στην κυβέρνηση να λάβει νέα επώδυνα μέτρα.

Στα Μέγαρα ο κ. Σαμαράς επισκέφθηκε το εκλογικό κέντρο του υποψηφίου Ι. Μαρινάκη και περπάτησε στην αγορά της πόλης. Συζήτησε με καταστηματάρχες και κατοίκους για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, στη δε κεντρική πλατεία κάθισε σε καφετέρια και συνομίλησε για αρκετή ώρα με νέους της πόλης των Μεγάρων.

Είχε προηγηθεί επίσκεψή του στην Ελευσίνα, όπου, συνοδευόμενος από τον υποψήφιο δήμαρχο Γ. Κοντούλη, επισκέφθηκε κι εκεί καταστήματα και επιχειρήσεις.

Πρώτος σταθμός της περιοδείας του κ. Σαμαρά ήταν ο Δήμος Ασπροπύργου, όπου επισκέφθηκε το δήμαρχο Ν. Μελετίου, ο οποίος στηρίζεται, εκ νέου, από την ΝΔ.

Από τον Ασπρόπυργο, ο κ. Σαμαράς εξαπέλυσε επίθεση στην κυβέρνηση, την οποία κατηγόρησε ότι δεν λαμβάνει μέτρα στην κατεύθυνση της ανάπτυξης και της τόνωσης της οικονομίας. Επανέλαβε πως η ΝΔ έχει καταθέσει συγκεκριμένες και ουσιαστικές προτάσεις για την ταχύτερη έξοδο από την κρίση.

«Είμαστε το κόμμα της ανάπτυξης» δήλωσε χαρακτηριστικά και επανέλαβε το δίλημμα των εκλογών του Νοεμβρίου, εκφράζοντας για πρώτη φορά δημόσια έκκληση να μην υπάρξει αποχή.

«Αν υπάρχει αποχή στις εκλογές ή αν υπάρξουν επιλογές στους υποψηφίους του ΠΑΣΟΚ, θα υπάρξουν χειρότερα μέτρα, γιατί η κυβέρνηση θα το εκλάβει ως χειροκρότημα» δήλωσε ο κ. Σαμαράς.

Ο αρχηγός της ΝΔ θα συνεχίσει τις περιοδείες του σε περιοχές της Αττικής και της Ελλάδας, ενώ ήδη ετοιμάζεται για περιοδεία στην περιφέρεια Θεσσαλίας.

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου